Ana Sević
Svet

25 августа, 2023 19:34

By

Ana Sević progovorila o nasilju u porodici: Njene reči treba da upamte sve žene

Ana Sević se bori protiv nasilja u porodici

Pevačicu Anu Sević oduvek viđamo nasmejanu, pa se stiče utisak da je veoma srećna žena. Poznato je da je suprug Daniel tretira kao kraljicu, te da s njim i troje dece svakodnevno uživa u idiličnom životu. No, Ana je svesna da nije svim ženama život bajkovit kao njen, da mnoge trpe psihičko i fizičko zlostavljanje, pa im se s tim u vezi juče obratila.

Ana Sević

ATA images

– Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su: 0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova 0112769-466, radnim danima od deseto do 19 časova 062304-560, od 19 do deset časova.

Ana Sević

Foto: ATA images

– Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom – napisala je veliki belim slovima Ana iza crne pozadine u nadi da će makar polovina krhkih i nezaštićenih kojima je ona uzor uzeti telefon i pronaći način da se zaštiti, piše Story.

Ana Sević

Instagram

Ana Sević nasilje u porodici spominje često kao iskvaren model društva. Osnaživanje žena, kao majka ćerki Lorene i Sene, smatra izuzetno važnim, dok kao majka sina Simeona sve čini da njen naslednik izraste u kavaljera nežnog prema slabijem polu.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STORY

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM