Prva ljubav Anabele Atijas
Svet

June 26, 2021 21:00

By

Anabela Atijas i Marko Miljković se pomirili, a ne mogu očima da se vide!

Moraju, hteli to ili ne!

Marko Miljković i njegova tašta Anabela Atijas napravili su kompromis i kao pomirili se zbog Lune i bebe koju baba želi da viđa, ali i dalje se ne podnose.

KADA SU ZAJEDNO, UOPŠTE NE PRIČAJU, SAMO SE TRPE!

Marko Miljković

Marko i Anabela imaju najosnovniju relaciju, jave se kad se sretnu, ali ništa dalje. Nema tu ni razgovora ni srdačnosti, sve je pro forme, strogo na distaci. Ma očigledno je da ne podnose jedno drugo I da nikada neće biti porodica. Previše je ružnog rečeno sa obe strane da bi se zaboravili ili se pravili da se ništa nije desilo. Neki ljudi bi mogli i to da oproste, ali njih dvoje očito ne žele. To kao da lebdeti u vazduhu oko njih. Možda bi i opostili kad bi se neko iskreno izvinio i pokajao, ali to neće ni Anabela ni Marko, oboje misle da su u pravu. Ali, skapirali su da je primirje neophodno zbog Lune, koju ne žele da nerviraju, a i zbog funkcionisanja. Luna će želeti da joj majka pričuva bebu, baba će morati da vidi unuče – priča izvor za “Svet” i dodaje:

Pročitajte: MIA TOPI SRCA! Prva fotografija Lune Đogani sa ćerkom!

Anabela Atijas, Luna Đogani

LUNA NIJE MOGLA DA IH NATERA DA KAŽU “IZVINI”!

Oboje žele da poštede Lunu nepotrebnih stresova. Ne daj bože da izgubi mleko ili da nervozu prenese na bebu, zato su našli rešenje, u javnosti će biti oboje uzdržani, a uživo poštovanje na distanci uz što manju komunikaciju. Iskrene naklonosi I srdačnog druženja tu nema, niti će biti, kako stvari sada stoje – završava izvor.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ