Svet

August 16, 2020 13:00

By

Anabela DOBILA Gagija na SUDU! On vodi DEVOJKU na more!

Anabela Atijas tužila je bivšeg supruga Gagija Đoganija za alimentacije koje nije godinama plaćao za Lunu i Ninu. Iako je pre nekoliko godina to uradila, pa povukla tužbu, sad je išla do kraja.
“Posle 11 godina sam se odlučila na taj korak. Davala sam ljudima šanse da se promene, budu bolje osobe, međutim, nije išlo. Ja tu decu nisam sama pravila. Od njega očekujem samo da ispuni šta mu je sud naložio i izmiri potraživanja za svoju decu, ne za mene”, rekla je Anabela za SVET i dodala da sa Lunom više nema nikakav kontakt.
“Ja nju više ne prepoznajem. Odlučila sam da se povučem iz njenog života. Prosto, duše su nam se razišle. Ima bitnije ljude u svojoj blizini”.

GAGI: “VOLEO BIH DA I NINA POĐE SA NAMA!”

Za to vreme, Gagi ne haje za oglašavanja bivše supruge i ima druge planove.
“Maki i ja idemo krajem avgusta na zasluženi odmor i to bez telefona. I njoj i meni je potrebno da se resetujemo od svega. Videću kad se Nina vrati sa mora gde je sa Anabelom, da možda i ona da pođe sa nama, voleo bih to”, kaže Gagi Đogani za SVET i dodaje da posle odmora kreće u potragu za novom pevačicom.
“Grupa “Fanki Dži” se vraća na scenu. Videću da odaberem neku talentovanu devojku sa kojom ću nastaviti da radoim, vrlo brzo snimićemo novu pesmu, a i obradićemo neki od hitova grupe”, završio je priču za SVET Đogani.

NOVI SVET! BRENA neće snajku U KUĆI, šokantne detalje ispričao NJEN OTAC! Tanji Savić nestala deca, umešana NARKO-MAFIJA!Milicu Pavlović napala PORODICA: „Zbog PARA GAZIŠ mrtvu Jelenu Marjanović!“

AUTOR: IVAN GAJIĆ / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET