Svet

17 Maja, 2021 16:30

Anabela napravila haos?! Luni uništila venčanje!

Luna Đogani i Marko Miljković juče su se venčali u opštini Rakovica, a njena majka Anabela Atijas uništila joj je jedan od najlepših dana u životu.

„SRAM TE BILO“!

„Anabela se baš naljutila kada je preko medija saznala da joj se najstarija ćerka udala. Najviše je povredilo što je Gagi sve znao, a ona nije. Poslala je Luni poruku da nije to očekivala od nje i da je jako razočarala. Marko i Anabela nisu izgladili odnose, ali to nije razlog da ne javi majci da se udaje. ‘Sram te bilo’, poslala joj Anabela. Luni se zbog toga pokvarilo raspoloženje i bila je vidno iznervirana, ali stvarno je strašno da joj majka od novinara sazna za venčanje“, kaže Anabelina prijateljica.

Pevačica je bila iznenađenja saznanjem da je udala ćerku.

„Jel jesam? Ja ne znam“, rekla je Anabela vidno iznenađena.

„U crnoj haljini? Ja ne znam, ako mi ona javi, onda ću da vam kažem nešto, pošto ja stvarno ništa ne znam. Ja bih prvo da čujem od nje. Ako mi nije rekla, verovatno je želela da to bude baš tako kako je planirala. Sigurno ima razloga za to. Ja bih sačekala da mi ona javi da li je to istina, pa ću ja da vam kažem šta imam. Ne mogu ništa da vam kažem, jer želim da čujem od svoje ćerke“, poručila je Anabela.

Dok Gagi Đogani nije bio iznenađen kada su ga pitali za Lunino venčanje.

„Zabranili su mi to da komentarišem“, bio je kratak Gagi.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ