Milica Pavlović i Aca Lukas
Svet

October 2, 2021 21:00

By

Anastasija i Aleksandra Prijović ODBILE ulogu PEVAČICE!

Zla kob odnela je sada i život oca Zorana Marjanovića, ali upozorenja da se ne igra sa ulogom pokojne Jelene Marjanović nisu uplašila Milicu Pavlović. Iako je angažman prethodno ponuđen njenim koleginicama, odbile su ga i Anastasija Ražnatović i Aleksandra Prijović.

Anastasija i Aleksandra Prijović ODBILE ulogu!

Kako SVET saznaje, njima se nije dopao scenario.

anastasija raznatovic

Milica je pričala kako je kasting za seriju ‘Pevačica’ bio ogroman, ali nije pominjala da su joj konkurencija bile koleginice. Ona je dobila ulogu tek nakon što su je Prija i Anastasija odbile. Njih dve se nisu pronašle u scenariju, nije im se dopao. Nisu želele da ih neko povezuje sa brutalno ubijenom Jelenom Marjanović, i to je jedan od glavnih razloga. – započinje priču izvor SVETA i dodaje:

aleksandra prijovic

Takođe, bile su svesne da, ako prihvate angažman, mesecima bi radile samo na tom projektu jer zahteva dosta vremena i truda, a imale su neke druge prioritete. Milica je takođe dugo razmišljala, danima je čitala scenario i na kraju prihvatila ulogu, a sad je presrećna zbog te odluke i ne plaši se da bi mračne sile mogle da joj naude iako su je mnogi upozoravali da to nije dobro – kaže izvor za SVET.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET