Ljubav Anastasije i Nemanje svet portal svet tabloid svet
Svet

November 23, 2023 09:00

By

Ništa nije kao na društvenim mrežama: Evo kako se Gudelj zaista ophodi prema Anastasiji kad ne znaju da ih neko snima (video)

Anastasija i Nemanja kao sav normalan svet

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj pre nekoliko dana stigli su u Beograd zbog utakmice srpske reprezentacije, ali i kako bi videli pevačicinu porodicu. Pošto su u srpskoj prestonici uživali nekoliko dana došlo je vreme za povratak u Španiju, kada ih je snimila kamera emisije “Papazzo lov”, za koju Anastasija i Nemanja nisu znali, pa smo imali priliku da ih vidimo kako se ponašaju kada misle da ih niko ne gleda.

I dok na društvenim mrežama izgledaju kao prave zvezde, u emisiji smo se uverili da je poznati par kao sav normalan svet. Anastasija i Nemanja na aerodromu su se pojavili sasvim obično obučeni, bez šminke i naočara, pa niko ni nije stekao utisak da se po bilo čemu razlikuju od ostatka ljudi.

Pročitajte Anastasija rasplakala Gudelja – Ovo je poruka koju mu je poslala u najbolnijem trenutku 

Iako je još od detinjstva poznata zbog slavnih roditelja, a i sama je izgradila uspešnu karijeru, Anastasija, za razliku od mnogih pevačica, ne krije svoje lice iza šminke i naočara, što je mnoge iznenenadilo.

Anastasija i Nemanja svet portal svet tabloid svet

Nemanja se, takođe, ponaša kao sav normalan svet, ne glumi zvezdu, sa suprugom ne razmenjuje nežnosti naočigled brojnih ljudi… No, svakako da veoma brine o njoj i ponaša se kao pravi džentlmen, nosi kofere, čekira karte… A, sve to može da se vidi u videu ispod teksta.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: PAPARAZZO LOV

FOTO: INSTAGRAM, PAPARAZZO LOV PRINTSCREEN