Brak Anastasije i Nemanj
Svet

7 септембра, 2023 12:00

By

Anastasija krije burmu: Fotografija slučajno otkrila da li je brak sa Nemanjom samo iluzija? FOTO

Brak Anastasije i Nemanje tek je na početku 

Anastasija i Nemanja Gudelj nedavno su stali na ludi kamen a ono što svi očekuju jeste da će porodicu, prijatelje i javnost uskoto ponovo obradovati lepim vestima.

Brak Anastasije i Nemanje

ATA images

Iako je gubitak bebe na njih ostavio veliki trag, mlađani par prebrodio je ovaj period i u svakom smislu shvatio da je život nepredvidiv.

Veriba i venčanje bili su događaji za pamćenje a mnogi su spekulisali da se desilo čak i mnogo ranije. Na sve ove pikanterije, sada je isplivala i vest da će uskoro napraviti gala Slavlje u toploj Sevilji. Ni manje ni više nego u zemlji gde će od sada Nemanja i Anastasija graditi budužnost i zajednički život.

Brak Anastasije i Nemanje

Instagram

Brak Anastasije i Nemanje tek je na početku, mnoge intrigira njihov odnos

Ipak, radoznalim fanovima i onima koji je prate ne može da promakne nijedan detalj iz njenog života pa je tako poslednja slika s Instagrama ipak sve zaintrigirala.

Tasa je, naime objavila selfi, čini se iz automobila ali je na fotografiji burmu prikrila malim belim emotikonom u obliku srca. Naravno, ovaj potez odmah je izazvao reakcije pa su se spekulacije da u braku ipak ne cvetaju ruže sručile kao lavina.

Brak Anastasije i Nemanje

Ali, da li je moguće poverovati da je nakon onakve veridbe, venčanja i zajedničke odluke da se venčaju u manastiru brak sa Nemanjom samo iluzija? Naravno da ne. Anastasija je, pretpostavlja se, želela da mesto na kom stoji burma obeleži baš ovim emotikonom jer belo simboliše čistoću a srce ljubav.

Brak sa Nemanjom jeste samo iluzija ali samo kao posledica nepostojanja odgovora zašto je nešto baš tako, u ovom slučaju. Kako biste inače drugačije objasnili ljubav i iluziju o nekom koga volite.  Nikako. Jer se ljubav ne objašnjava…

Brak Anastasije i Nemanje

Instagram

Kako su mladenci rešili umesto dve svadbe napraviće jednu, koja će biti neviđeno luksuzna. Na nju će biti pozvano 50 ljudi. Od toga sa Anastasijine strane porodica Ražnatović u koju spadaju njena majka Ceca, tetka Lidija sa porodicom, zatim Veljko i Bogdana i Anastasijinih sedam-osam prijatelja, među kojima će biti i kuma. Gudelj zove svoju porodicu i saigrače iz kluba.

Svadbeno veselje navodno biće održano u jednom od najluksuznijih hotela u Sevilji čija je sala već zakupljena za kraj decembra pisao je SCANDAL!.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram