scandal

6 Avgusta, 2019 14:00

ANASTASIJA OTKRILA DETALJE ŽIVOTA SA DEČKOM: Ovako živi Cecina ćerka otkad se odselila iz PORODIČNE KUĆE!


Anastasija Ražnatović odnedavno živi u stanu na Vračaru, umesto u porodičnom domu u Ljutice Bogdana. Pevačica i njen dečko Đorđe Kuljić napravili su, kako kaže, i te kako važan korak posle dve godine veze.

„Bila sam samostalna i pre nego što sam promenila lokaciju boravišta. Mislim da to nije donelo nikakve enormne promene u moj život. Staram se o sebi i dovoljno godina imam da umem da donosim odluke sama, bez ičijeg sufliranja ili mešanja. Naravno i kada je finansijska strana u pitanju“, objašnjava Anastasija, pa nastavlja:

„Ne pričam o emotivnom životu, ali se mogu osvrnuti na ovo pitanje kao neki moj stav i generalizovati ga. Mislim da je to svakako važan korak u odnosu dve osobe koje su u vezi jer se tek zaista sa nekim možete upoznati kada ste stalno zajedno. Pa, samim tim znate da li ste jedno za drugo ili niste. Ako naučite da prihvatite vašeg partnera kao osobu koja pored dosta vrlina ima i mane, onda ste spremni da kreirate suživot sa njim“, kaže ona, a piše Blic.

Prve dane avgusta Anastaisja, inače, provodi na odmoru u Crnoj Gori. Pošto napuni baterije onde će se vratiti na posao, a tajna njenog uspeha je vera u sebe, kao i kreativnost, inovativnost i trud.

„Definitivno inovativnost, kreativnost, vera u sebe, trud, rad i predanost. Veliku ulogu igra i profesionalizam kojim bez ikakve skromnosti mogu da se pohvalim. U poslu sam veliki perfekcionista i ne dozvoljavam da se bilo šta prepusti slučaju“, kaže ona, pa dodaje:

„Ništa nije nemoguće ako verujete u sebe. Koliko god možda delovalo nedostižno u ovom momentu, trudom, radom i pozitivnim razmišljanjem, sve se može postići. Neko bi možda rekao ‘lako je njoj’ iz mnoštvo razloga, ali to su mahom ljudi koji imaju manjak samopouzdanja i nemaju osećaj da prepoznaju nečiji trud i predanost. Smatram da koliko god imali ‘jaka leđa’, kao što sam imala i imam ja, ne možete napredovati i postizati velike uspehe ukoliko se za iste ne zauzimate u potpunosti.“

Anastasija je od detinjstva okružena medijima, a to ima i dobre i loše strane.

„Drago mi je što sam dobila priliku da upoznam predivne i talentovane ljude s kojima sada i sama sarađujem. Drago mi je što imam tu privilegiju da radim ono u čemu uživam i što volim. A loše strane takvog života su prvenstveno manjak privatnosti i dosta predrasuda. Mnogo mi se puta desilo da su osobe koje me nikada nisu upoznale imale mnogo više da kažu o meni od onih koji me zapravo znaju godinama i to vrlo blisko. Kako god bilo, ne žalim se. Sve na ovom svetu ima svoje dobre i loše strane, samo je poenta naučiti kako da plivate u tome“, kaže i priznaje da je i dalje stidljiva:

„Verovatno će ta stidljivost s godinama da izbledi, makar kad su javni nastupi i kamere u pitanju. Doduše, primećujem pozamašnu razliku kada čujem svoj intervju pre tri, četiri godine i sada. Napredujem iz dana u dan.“

Iako se vrlo uspešno penje muzičkim stepenicama, Anastasija ne razmišlja o koncertima:

„Fokusirana sam na to da publici predstavim najbolje od sebe i svoje muzike i da oni u njoj uživaju, pa tako i ja sa njima. Rano je govoriti o tome. Mlada sam i na početku.“

Pored muzičkog talenta, Anastasija priznaje da bi volela još neke majčine osobine da je nasledila,

„Volela bih da sam od je nasledila tu dozu strpljenja i momente kada donosi ispravne odluke, ali to dolazi sa godinama. Osim toga da ličimo i da sam talenat za muziku nasledila od nje, jako se dobro slažemo, razumemo se i delimo ljubav prema istim temama za razgovor, putovanjima, filmovima, muzici. To je ono što mi prvo padne na pamet kada me pitate. Razlikujemo se u tome što sam vrlo tvrdoglava i što ako nešto fiksiram, ne skrašavam se dok to ne ostvarim.“

https://svet-scandal.rs/vesti/ceca-uvela-anastasiji-sankcije-ovo-joj-ne-dozvoljava/

AUTOR: scandal!

FOTO: instagram