Anastasija Ražnatović nos
Svet

September 22, 2023 14:30

By

Estetski zahvat koji je Cecinoj mezimici promenio lični opis, sad je lepša nego ikad FOTO

Anastasija Ražnatović nos je operisala davno

Anastasija Ražnatović nedavno se našla u žiži interesovanja zbog tajnog venčanja a o čemu još uvek nije otvoreno govorila za medije…

Anastasija Ražnatović nos

 

Kako je deo javnog života često je u središtu priča a osim toga ćerka je i najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović. Njeno odrastanje, kao i promene fizičkog izgleda kroz godine ispratila je cela nacija o čemu se neprestano polemiše i dan-danas.

Pročitajte Stil rimske Boginje i cena bogovska – Anastasija Ražnatović je svadbenu haljinu skupo platila

Poznato je da je Tasa da je “obavila” nekoliko korekcija na svom licu o kojima je javno i govorila. Anastasija Ražnatović nos je operisala davno, nikada nije krila da je i povećala usne, a mnogi govore da sada važi i za jednu od lepših devojaka na domaćoj sceni.

Anastasija Ražnatović nos

Instagram

O operaciji nosa i starim slikama koje kruže internetom, Ražnatovićeva je jednom prilikom otvoreno govorila i u jednoj emisiji:

– Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo. Sad imam 60. Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma i veći nos i manja usta… Sve na toj slici izgleda strašno – rekla je pevačica i dodala:

 

Anastasija Ražnatović nos

– Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi…i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos odavde do Batajnice na toj slici koja kruži. Nisam bila zadovoljna svojim nosem i nos sam operisala, samo jednom. Zapravo sam samo nos i operisala. Imala sam tu nesigurnost oko nosa i to sam korigovala. Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali… Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to – objasnila je ranije Cecina naslednica.

Anastasija Ražnatović nos

Anastasija Ražnatović nos

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić