

Ceca ne prilazi kuhinji, ali zato Anastasija obožava da sprema hranu: Ovako sprema specijalitet kojem Nemanja ne može da odoli
Anastasija Ražnatović već godinama živi u Sevilji sa svojim suprugom Nemanjom Gudeljom, a oni u svojoj bračnoj idili potpuno uživaju i za primer su mnogim bračnim parovima. Uživaju u putovanju i druženju sa dargim ljudima, a pored ljubavi koju osećaju, par veže i zajednička ljubav prema hrani, s toga Anastasija rado priprema ukusna jela za svog dragog.
Anastasija Ražnatović obožava da sprema pitu s mesom za Nemanju
Pevačica i ćerka folk dive Cece Ražnatović voli da provede kvalitetno vreme sa svojim suprugom, a šta sve je to začinjeno specijalitetima koja mlada Tasa priprema.

Printscreen Instagram
Jedno od njihovih omiljenih jela jeste pita s mesom, a u nastavku vam donosimo recept za specijalitet koji sprema ćerka slavne pevačice.
SASTOJCI
- 400 do 500 g mlevenog mesa
- jedan crni luk
- peršun
- 2-3 jaja
- malo kisele vode
- pakovanje gotovih kora

Printscreen Instagram
PRIPREMA
Luk iseckajte, pa propržite i dodajte mleveno meso. Posolite i pobiberite i na kraju dodajte iseckani peršun. Tepsiju premažite uljem, pa stavite prvu koru i opet je malo poprskajte uljem ili istopljenim puterom. Poređajte tako četiri do pet kora, pa sipajte pola smese, zatim još nekoliko kora i ostatak smese. Zatvorite sa dve kore, a svaku poprskajte sa malo ulja ili putera. Jaja dobro umutite, dodajte malo kisele vode, pa sipajte preko pite. Pecite je na 230 stepeni oko pola sata.