svet

August 14, 2014 12:12

By

Anđelka Prpić otkriva: Nisam mnogo vagala kad je reč o braku

andjelka-2

Energičnu i naizgled plahovitu plavokosu Požarevljanku Anđelku Prpić televizijski gledoci upoznali su kao voditeljku emisije „48 svadba“, ali ih je potpuno osvojila ulogom Čarne u seriji „Žene sa Dedinja“, kojom je očarala mnoge porodice, u čije domove se uselila tokom njenog emitovanja. Simpatičnu bogatašicu, kako je zbog te uloge mnogi doživljavaju, publika gleda u emisiji „Bulevar u 5 do 5“ na televiziji „B92“, koju vodi sa kolegom Milošem Uroševićem. Pre tri godine dvadesetdevetogodišnja glumica je devojačko prezime Stević zamenila onim koje nosi njen suprug Dario, uspešni ugostitelj, od koga, priznaje, smišljeno krade preduzetničko znanje od kada je pokrenula sopstveni biznis. Dok odbrojava dane do proslave drugog rođendana njihovog sina Jakše, u maniru večitog optimiste, ali i nepokolebljivog realiste, Anđelka za magazin „Hello!“ razotkriva svoj profesionalni i privatni život, stavljajući akcenat na trenutke koje provodi u društvu najbližih, sa kojima više od svega voli dase šeta bulevarom svog života.

Kada ste pre gotovo tri godine stali na “ludi kamen”, učinili ste to u trenutku kada vam je karijera išla uzlaznim putem. Jeste li u to vreme makar za trenutak bili u dilemi šta da činite?
– Verujem da su neki to pomislili. Ja, inače, verujem svom instinktu. Samo kada sam previše vagala, nisam donela dobru odluku. I u poslu se vodim emocijama, što možda nije najpametnije, a u ljubavi da ne govorim. Ipak, da je dobro što nisam imala dilemu, odmah mi je dokazala količina posla koju sam odmah po venčanju dobila, bez obzira na trudnoću. Umem da se našalim da imam više sati materijala snimljenih dok sam bila trudna, nego pre i posle trudnoće zajedno.

Kako reaguje kada vas vidi na televiziji?
– U početku je plakao, a sada za svaku plavušu misli da je mama. Najzabavnije mi je kada se zbuni, jer čuje muziku “Bulevarove” špice, a ja sedim pored njega.

Ceo intervju pročitajte OVDE

Autor: Life Content