svet

2 Avgusta, 2020 17:00

Anđelku muž PREVARIO sa Karabatićkom! Ava: “Imali smo SE*S SVUDA!”

Kada je Anđelka Prpić odlučila da stavi tačku na brak sa ugostiteljem Darijem Prpićem. Mnogi su kao razlog navodili zasićenje i istrošene emocije, ali, kako piše SVET, sada se priča da je glumica je nakon devet godina, skladnog braka, supruga uhvatila u preljubi i to sa hrvatskom starletom Avom Karabatić.

ANĐELKA NE ŽELI DA PRIČA LOŠE O BIVŠEM MUŽU

Iako ni Dario, ni Anđelka nisu potvrdili da se razvode, ona je nedavno javno priznala kako joj je muž rekao da privatno nije zanimljiva i da mu je sa njom dosadno.
“Anđelka ne želi da priča loše o svom bivšem mužu, prvenstveno zato što imaju dete, ali i zbog svega lepog što je bilo za tih devet godina braka. Ona je sinom Jakšom otišla na Kopaonik jer želi da ga zaštiti od svega što je dospelo u javnost. Pre toga se iselila iz porodične kuće na Zvezdari i sa sinom prešla u stan koji su ona i Darijo planirali da rentiraju”, kaže izvor za SVET i dodaje:

NI AVA NE PRIČA LOŠE O ANĐELKINOM BIŠEM MUŽU

“Pričalo se da joj je Dario neveran, ali ona u te priče nikad nije verovala, sve dok nije dobila dokaz. Ava je živela u stanu koji se nalazi preko putarestorana koje drži Prpić, tu je bila čest gost, a tako je i došlo do zbližavanja.”
Povodom ovih navoda oglasila se Ava:

https://svet-scandal.rs/?p=819927

“Ne mogu ni sebe, ni vas lagati. Istina je, dogodilo se to samo jednom. Koliko god me osudili, niko nije proživeo toliku strast i emocije. Još kad sam u seksi rublju, pa ko ne bi odoleo. Bilo je i na krevetu, stablu, ma svugde”, rekla je Ava za SVET i dodaje da se pomenuta afera dogodila 2017. godine

AUTOR: KATARINA BOGAVAC / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET