svet

October 29, 2008 13:30

By

Andrea Harapin: Danijel je bezobrazan i bahat!

Dvadesetčetvorogodišnja Hrvatica Andrea Harapin treća je studentkinja koja je napustila Akademiju za zvezde. U otvorenom razgovoru za „Svet online“ prva trudnica koja je učestvovala u „Operaciji trijumf“ otkriva kako je podnela poraz, govori o odnosu sa ostalim studentima, i bez zadrške priznaje da Danijela Pavlovića ne može da smisli.

Jesi li razočarana što si ispala?

Ne želim da zvučim neiskreno, ali zaista nisam. Na kraju krajeva, tako je bolje i zbog mog stanja. Na sebi primećujem i fizičke i psihičke promene koje za moju okolinu možda nisu prijatne. Žašto bih maltretirala ljude sa kojima živim?! Trudnoća je moj izbor i niko nije dužan da me trpi.

Ko te je od studenata najviše nervirao?

Definitivno Danijel Pavlović. Bezobrazan je, bahat, sa svima se svađa. Da se razumemo, on je veliki umetnik, izuzetno je nadaren, ima sjajan glas, super svira, sad je počeo i da piše tekstove… Ipak, upravu je bio Tonči Huljić kada mu je rekao da mora da nauči da sasluša druge i da sarađuje. Ako sam ja trudna bila redovna na svim časovima, zašto on nije?

Ko ti je favorit?

Izdvojila bih Jasminu koja ima fantastičan vokal. Sa druge strane, Milica je zgodna, lepa i ispunjava sve uslove da bude zvezda. Mika takođe ima veliki potencijal…

Kakvi su ti dalji planovi?

Jedno je sigurno – ovo nije kraj! Nakon porođaja nastavljam tamo gde sam stala. Nadam se da me ljudi neće zaboraviti.

Autor: Dragan Kecman