Anita Stanojlović i Joca Stefanović svet portal svet tabloid svet
Svet

November 21, 2023 09:00

By

Istina o vezi Anite i Joce Stefanovića nije mogla dugo da se krije: Pevač sve priznao

Anita Stanojlović i Joca Stefanović – odnos o kome se se šuška

Razdvod Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore je na vidiku. Iako se u početku govorilo da će do njega doći zbog zbog toga što je Stanojlovićeva prevarila Matoru s Mateom Car, sada se šuška i da su Anita Stanojlović i Joca Stefanović takođe imali aferu. No, pevač sve navode oštro demantuje.

Anita Stanojlović i Joca Stefanović svet portal svet tabloid svet

Ata images

– Meni takva vrsta marketinga ne treba. Za mene je to sa Anitom bio loš marketing. Demantujem sve vezano za Anitu. Devojku uopšte ne poznajem. Sa Matorom sam u odličnim odnosima i želim da se ogradim. Kad god sam bio na nastupima, Anitu nisam primećivao i mislim da nikada nije ni bila. Matora je bila nekoliko puta, nju poznajem, ne znam odakle je i potekla ta priča. Ako je i Anita bila, ja je nisam primetio, jer ne znam ni kako devojka izgleda. Matora je nekoliko puta dolazila, ostavljala je odličan bakšiš, galantna je. Za mene je ovo loš marketing – tvrdi Stefanović.

Pročitajte Anita bila primorana da se uda za Matoru – Ovoj osobi je na dan venčanja kroz suze sve otkrila 

Nagađanja su otišla toliko daleko da kruži priča čak i da je Stefanović napravio dete Aniti, ali Joca i to negira, jer, kako ponovalja, Anitu ni ne poznaje.

– Nema ni govora o pravljenu dece, obična budalaština – kaže pevač.

Sve se navodno desilo posle Stafanovićevog nastupa, kada je, kako tvrde, bio pijan.

Anita Stanojlović i Joca Stefanović svet portal svet tabloid svet

Ata images

– Prvo ja kad radim ne pijem, drugo ne ostajem posle nastupa ni sa kim. Ne mogu da gledam ni sebe, ni ljude, ni nikoga. Nismo Anita i ja nikada bili intimni. Kako je mogla da izgubi bebu i odmah da uđe u Zadrugu? Video sam da je i Milica Dugalić iznela u javnost da je čula priču da smo Anita i ja bili intimni. Od koga si ti čula priče molim te? 20 godina nije izašla iz kuće. Poznajem je dugi niz godina, razočarala me svojom izjavom – rekao je Joca vidno razočaran tvrdnjom svoje poznanice.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES