ana korać u problemu
Scandal

6 Juna, 2021 14:00

Anu hoće da RASTAVE od starijeg BOGATAŠA: „Beži od Koraćeve,OPELJEŠIĆE TE!”

Ana Korać više ne krije da je srećna u vezi sa bogatim biznismenom iz inostranstva koji joj ispunjava sve želje! Međutim, kako SCANDAL! saznaje, zlobne i ljubomorne starlete ne sede skrštenih ruku, pa već planiraju kako da dođu do Aninog partnera i napune mu glavu kako ona nije za njega!

Planiraju da mu napune glavu kako Ana nije dobra za njega i kako je zanimaju samo pare!

Anin tip je ozbiljan čovek i ne naseda na gluposti i do njega je jako teško uopšte i doći – započinje naš izvor i dodaje:

Ali ljubomone žene su čudo, pa pojedine kopaju i rukama i nogama da dođu do njegovog broja ili imejl adrese s namerom da napljuju Anu kako ona navodno hoće samo njegove pare i kako će ga opelješiti toliko da mu ni za kiflu neće ostati. Meni je to sve smešno jer čovek koji je sposoban toliko da zaradi ne može nasesti ni na šta. On zna da je Ana s njim iskrena i da ima ozbiljne namere i zato joj u svemu udovoljava, kupuje joj skupe poklone i vodi na egzotične destinacije, a te ljubomorne glupače mogu samo da se cimaju i muče, plan im sigurno neće uspeti iako vredno rade na tome da čoveku napune glavu i da Anu ocrne – zaključio je naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, RAJKO RISTIĆ