Razlika u godinama između Seke Aleksić i Veljka
Svet

March 19, 2024 22:05

By

Razišli su se bez svađe i ružnih reči, objavljeno saopštenje: Zahvalan sam Seki, ali odlučio sam da se povučem

Art direktor Seke Aleksić objavio je važno saopštenje

Stanislav Zakić, art direktor Seke Aleksić usred priča o njenom razvodu od Veljka Piljikića, objavio je saopštenje koje je sve iznenadilo.

Art direktor Seke Aleksić svet portal svet

ATA images

– Dragi prijatelji, Želim da podelim sa vama važnu vest – nakon divne dve godine provedene kao art direktor Seke Aleksić i brenda Second Skin 555, doneo sam odluku da se povučem sa ove pozicije. Ove dve godine bile su ispunjene izazovima, ali i nezaboravnim iskustvima. Zahvalan sam Seki Aleksić i timu njenog brenda na prilici da napravim jedan brend i doprinesem razvoju postojećeg – počeo je Stanislav, a prenosi Blic.

Pročitajte Dok Sale uživa u novoj ljubavi, Jovana progovorila o bolesti i svim nedaćama koje su je snašle posle razvoda

-Tokom ovog perioda, imao sam priliku da radim na inspirativnim projektima i upoznam neverovatne ljude. Ponosan sam na sve što smo postigli zajedno, i radujem se što ću nositi te vrednosti sa sobom u budućnost. Ovo nije kraj, već samo novo poglavlje u mom profesionalnom putovanju. Radujem se novim izazovima i mogućnostima koje će mi budućnost doneti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)


– Nastavljam da radim naporno kako bih postigao nove uspehe, a siguran sam da će moji budući koraci biti inspirisani lekcijama koje sam naučio tokom vremena provedenog sa Sekom Aleksić. Nadam se da ćemo se nekada ponovo sresti na tom putu.

Art direktor Seke Aleksić zahvalio se za sve

– Hvala vam svima na podršci iako nije uvek bilo lako, a pre svega Seki Aleksić i njenoj porodici što su me prihvatili i dali potpunu slobodu. Stanislav.

Art direktor Seke Aleksić svet portal svet

Rajko Ristić

Seka je ispod njegove objave stavila emotikon srca, pa je jasno da između njih nema zle krvi, te da su se razišli bez svađe.

Stanislav je ovo naveo samo nekoliko nedelja pred objavljivanje Sekinog novog albuma.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM