Nedeljni horoskop do 30. oktobra 2023. godine
Svet

October 23, 2023 11:45

By

Astrolog Darka Cvetković otkriva prognoze za period do 30. oktobra: Nedelja strasti i tajnih ljubavi

Nedeljni horoskop do 30. oktobra 2023. godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 30. oktobra 2023. godine koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak Ovan

Vatreni Ovan veruje u sebe i svoju unutrašnju snagu i pronicljivost. Ukoliko imate važan sastanak sa inostranim partnerima, dajte svoj predlog, biće uvažen. Oni kojim žele da započnu
nešto novo tokom nedelje mogu da očekuju podršku. Emotivno, želite da budete u ozbiljnoj vezi, ukoliko ste sami i slobodni. Nije vam lako da pronađete nekog ko vam odgovara, ali ste znak koji zna da istraje u ljubavi. Oni u braku neće imati većih problema. Zdravstveno pazite da drugi ne upravljaju vašim emocijama.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 30. oktobra 2023. godine pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak Bik

Bikovima sledi nervoza zbog nekih neplaniranih troškova. Do kraja nedelje vaš konto se sređuje. Verujete Škorpiji ili Ovnu. Niste neko ko čeka da se desi čudo i to je dobro, jer ćete tako brže i realnije doći do novca. Nedelja strasti, erotike ili tajnih ljubavi za one koje su u vezi ili braku. Budite oprezni. Slobodni pripadnici ovog znaka očekuju ljubav da im se desi. Poaspektu morate biti ažurniji, manje razmišljajte o materijalnim stvarima. Zdravstveno, čuvajte se povreda, padova.

BLIZANCI

Horoskopski znak Blizanac

Posao vam dobro ide tokom nedelje. Povoljan aspekat za one koji rade u javnim uslugama. Imate snage, energije i elana da se izborite sa svim problemima ispred vas. Uspeh vas čeka u sredu ili petak. Emotivno, ako razmišljate o nekoj važnoj prilici, susretu morate da budete smireniji i skoncentrisani. Nije tako lako doći do nečega. Možda ćete morati da uložite napor u ljubavni odnos sa osobom koja vam se dopada. Blizanci u braku moraju da otputuju negde, da im se energija povrati. Razmišljajte pozitivno.

RAK

Horoskopski znak Rak

Poslovno ste skoncentrisani. Saradnici koji rade sa vama moraju da se pokažu još bolje. Niste lak šef, direktor, gazda, ali ste jako dobri kao kolega i saradnik. Hoćete da pomognete sve. Novac vam ide kao aspekat uspešno početkom nedelje. Emotivno ste konfuzni. Nemate poverenja ni u sebe ni u partnera. Morate da se menjate. Požurite, partner neće da čeka. Ako ste usamljeni nećete biti jer jedna Škorpija će vam dati snage da se ponovo vratite na pravi put, put emocija. Zdravstveno, loš protok energije.

Nedeljni horoskop do 30. oktobra 2023. godine donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak Lav

Nedelja vam kreće pomalo rasejano. Imate konflikt svesti i nesvesti. Zapravo volja vam je ugrožena, što nikako nije dobro za jednog Lava. Saradnici su neko ko može da vam pomognu ili odmognu. Ne trudite se da razmišljate o novcu previše, jer vam to unosi nemir u dušu. Izdržite ovu nedelju. Emotivno, imate potrebu da vaša veza bude čvrsta. Kontrola vam je na nivou. To pomalo guši vašeg partnera. Slobodan Lav ima više sreće u ljubavi i zavođenju. Zdravstveno vam je osetljivo čulo vida.

DEVICA

Horoskopski znak Devica

Svesni ste sveta oko sebe. Imate objektivnost, socijalni ste i neko ko razume tuđe potrebe. Omiljeni ste u kolektivu. Neće vam biti teško da se finansijski stabilizujete tokom nedelje. Emotivno gledajte da kontrolišete svoja osećanja. To je dobro ali popustite da partner ne shvati pogrešno ovakvo ponašanje. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa posebno muške Device imaće jako uspeha u ljubavi sa ženama iz vodenog znaka, posebno sa Rakom. Zdravstveno postoji indikacija za bolove u leđima koji vas često muče.

VAGA

Horoskopski znak Vaga

Vi radite vredno i savesno uz osmeh. Tokom nedelje odbacujete ljubaznost i odlučno se bavite problemima koji mogu ugroziti vašu poziciju. Osetljivi ste na svoj položaj jer ste i sami svesni da ako ste uticajna osoba mnogo lakše dolazite do cilja, putem šarma i dobre energije, ne toliko na stručnost i znanje. Vaga u braku mora da podigne nivo sreće i raspoloženja u kući. Odlazak u pozorište, bioskop će obogatiti vaš ljubavni život. Izađite, napustite četri zida. Zdravlje vam je i više nego dobro.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 30. oktobra 2023. godine, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak Škorpija

Vaša senzitivnost prenosite na radni prostor. Saradnici mogu pasti pod vaš uticaj. Nekima odgovara posebno onima kojim manjka energija u rešavanju zadataka. Važno je da pazite na finansijske tokove. Tokom nedelje obratite pažnju na novac i ulaganje. Na ljubavnom polju, previše sanjarite i ne vidite stvari kakve jesu. Spustite se na zemlju. Možda imate partnera pored sebe koji ima velike finansijske apetite. Rešite to otvorenim razgovorom. Slobodne Škorpije mogu na putu u inostranstvu da očekuju lepo poznanstvo. Zdravstveno obratiti pažnju na bolove u nogama.

STRELAC

Horoskopski znak Strelac

Strelac mora da misli na posao i sve što se tiče opšte organizacije. Osetljivi ste zbog toga. Nije toliko potrebno da pokrećete neku saradnju sa drugim znakovima ali bi bilo dobro da uvažite sugestiju jednog Ovna ili Škorpije koja sigurno zna gde je dobra zarada i novac. Emotivno, problemi kod kuće vam odvlače pažnju. Potrebno vam je mesto gde ćete se skloniti od svih. Odgovornost danas fali u svemu. Jedno pričate drugo radite. Strelac koji traži novu ljubav neka se pokrene od naredne nedelje. Zdravstveno, otiču vam stopala. Višak tečnosti je prisutan.

JARAC

Horoskopski znak Jarac

Znate šta hoćete, imate ciljeve. Idete ka svojim ciljevima. Svesni ste sebi i svoje okoline. Ne mogu vam ništa! Pazite na ulaganje. Svaki plan koji budete imali moraćete da dobro izanalizarate. Novac je za jednog Jarca uvek slaba tačka. O ljubavi svi sanjaju i maštaju i vi ste sebi to priuštili, zašto da ne ? Slaganje sa bikom vam vodi u ozbiljnu vezu. Susret sa Blizancima u erotiku, dok ljubav sa osobama iz znaka Ribe može da donese stabilnost pa čak i brak. Dobro se osećate.

Nedeljni horoskop do 30. oktobra 2023. godine za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak Vodolija

Kreativnost i vera su dva dobra uslova da tokom nedelje ostvarite dobit. Produktivnost u porastu. Sjajno. Pokrenućete posle dužeg perioda. Ako ste u braku partner upućuje kritike da više mislite na posao a on je drugom planu. To nije dobro jer ako živite na primer sa osobom iz znaka Ovan možete imati stalne svađe i ratove. Ukoliko ste neko ko je slobodan, pojaviće vam se osoba koja je starija od vas. Verovatno će to biti neka kraća veza. Zdravstveno, prijatelji vas zovu u dugu šetnju.

RIBE

Horoskopski znak Ribe

Kao svako ko radi vredno i predano postajete sumnjičavi prema saradinicima. Oni misle da ste nesigurni u svoje stavove. Međutim, naravno da je to greška i da nije tačno. Uglavnom osetiće promenu onda kada im stvarno i iskreno pokažete pravu istinu, svoje pravo lice. U ljubavi, privlačni ste suprotnom polu, vi ste zadovoljni radi toga. Pokazujete to uz osmeh. Koketirate. Kada bude vreme za otvoren razgovor nije dobro da se povučete što često činite. Zdravstveno noge vam otiču. Malo više šetnje.

AUTOR: SVET

IZVOR: Darka Cvetković

FOTO: Pexels