scandal

May 23, 2019 23:30

By

Baka Ane Korać se razbolela zbog unuke: Mislii smo da studira u Beogradu!

Ana Korać našla se u centru skandala kada ju je u javnosti njen navodni bivši dečko, Filip Mijatov optužio je da se bavi prostitucijom.

Ovo je najviše  potreslo Aninu porodicu, a njena baka Milja Korać se čak i razbolela zbog svega toga!

– Nisam u bolnici, ali sam strašno loše. Srce me steže zbog svega što se dešava. Ne mogu da ne gledam rijaliti, a kad gledam, srce hoće da mi stane. Bolesna sam i nigde ne mogu. Ana je uvek u porodici važila za dobro dete i miljenicu, a sad se sve okrenulo naopačke, kao da govore o nečijem tuđem unučetu, a ne o mojoj i Perinoj Ani – kaže baka Milja”.

Svima je čudno šta se priča o Ani. Takve stvari bi svakome smetale. Pravo da vam kažem, šta je radila u Beogradu, mi ne znamo. Znamo da je imala strašno ljubomornog dečka, to nam je pričala kad svrati. Otac i majka su joj činili sve što mogu, a bila je lepa i kao mala. Prati modu, pa se valjda i menja. Ne znamo šta je istina odo onog što se priča, ali nam je žao Ane jer je naša krv i znamo da se sekira. Ne možemo da gledamo kad je svi napadaju, a volimo da je posmatramo jer je predugo već zatvorena tamo pa smo je se uželeli. Muka kad gledamo, muka kad ne gledamo – objašnjava Anina baka, inače majka njenog pokojnog oca.

Ona sumnja čak i da je Anina majka upućena u ono što priča Filip Mijatov.

Anina majka i otac su živeli odvojeno od nas, pa su oni i znali šta se dešava kod njihove dece. Mi smo baba i deda. Majka je uvek bila najbliža sa Anom, odlazila je u Beograd kod nje, a i brat je povremeno išao. Roditelji bi trebalo da znaju šta im deca rade, a ne dede i babe. Retko snajku i sad viđamo, verovatno i ona pati. Bila je u Beogradu oko Ane sad. Htela je i da je vidi i da je čuje. Gostovala je u emisiji ali se odmah posle vratila za Ivanjicu, jer su Anin stan otkazali kada je ušla u rijaliti – priča Anina baka Milja, koja se nada da će pravu istinu saznati od unuke kada izađe iz rijalitija.

AUTOR: scandal

FOTO: Ivan Vučićević