Scandal

12 Avgusta, 2021 09:56

Baka Goca UMESILA pogaču i ispekla pile! Sve spremno za doček malog Šijana!

Bojana Rodić i Zoran danas izlaze iz porodilišta pošto je sve proteklo kako treba i oni oboje dobro. Ponosna baka Goca pripremila je sve kako naši običaji nalažu kada se sanajka porodi i unuče dolazi u kuću.

Baka Goca umesila pogaču

Poštu poštuju sve običaje, onada je baka Goca umesila pogaču, ispekla pile kojoj joj je prija posla, a na stolu će biti i soli i crnog luka, te i flaša vina zakićena crveni cvetom. Božinoska ne krije koliko voli svoju snajku, a pošto prvih 40 dana mama i beba treba da odmaraju, ponosna baka se pobrinula da bar za taj period ona Bojani bude u potpunosti na usluzi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Posle gala proslave u Surčinu, povodom rođenja malog Zorana, baka Goca je sve  u vili počistila, dezinfikovala i sredila, kako bi sve bilo cakum-pakum, da bi beba i mama mogli samo da uživaju. Bojana i Mirko opremili su sprat u njihovoj porodičnoj vili u Surčinu i tu će ovaj mladi par živeti, dok će Goca biti u prizemlju, pišu Kurir i Blic.

Njih dvoje su sredili sve po poslednjim trendovima, a mali Zoran dobio je svoju sobu, a na zidovima bebine sobe dominira plava boja i slatke pande koje su dodatno ulepšale prostor.

FOTO: RAJKO RISTIĆ