Bane Mojićević
Svet

12 септембра, 2023 11:50

By

Bane Mojićević posle razvoda neprepoznatljiv: Mršav, sed, izboran…

Bane Mojićević ostario preko noći

Kada se pre više od deceniju pojavio u Zvezdama Granda, a potom i postao pobednik pomenutog takmičenja, Bane Mojićević je zbog svog izgleda privlačio pažnju devojaka. No, on ni svoj izgled, ni popularnost nije koristio kako bi šarmirao devojke.

Bane Mojićević

Instagram

Naprotiv, oduvek je važio za smernog momka, koji je sreću pronašao pored sasvim obične devojke, Milice, sa kojom je dobio ćerku i sina. Međutim, oni su pre tri godine stavili tačku na svoj brak. A, Bane je, činilo se u početku, posle toga procvetao.

Bane Mojićević

Ata images

Zaljubljen sam. Ljubav je uzvraćena, imam devojku. Ona nema veze sa javnim poslom. Napravio sam balans između javnog života i normalnog. Ja nekako biram mirne, normalne i povučene devojke. Moraju duše da nam se prepoznaju da bismo bili u vezi. Nekoliko meseci smo zajedno – rekao je pevač prošle godine.

Bane Mojićević

Ata images

No, na nedavnoj proslavi, koju su organizovali Ivana Pavković i Petar Mitić, povodom prvog rođendana svojih sinova, Bane Mojićević se pojavio sam, pa nismo sigurni da li je još uvek u vezi sa devojkom o kojoj je ranije govorio.

Bane Mojićević

Ata images

Da li zbog ljubavi, ili su ga samo stigle godine, tek, nije moglo da se ne primeti da pevač ne izgleda isto, te da je vidno osedeo, a da mu se lice izboralo. Ono što se ne menja je njegov osmeh, koji je i dalje prisutan na njegovom licu.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM