Star

5 Marta, 2022 18:00

„Ni pre Darka mi niko nije prilazio, ja sam ALFA ženka“: Barbara Bobak otkriva detalje veze sa pevačem!

Popularni muzički par Barbara Bobak i Darko Lazić ne prestaju da intrigiraju javnost svojom romansom i unikatnim energijama, a u intervjuu za Star, zavodljiva crnka otkrila je detalje njihove veze, ali i koliko je dobila na publicitetu otkako je sa pevačem.

– Cena nastupa mi je skočila od kada sam snimila kavere koji imaju mnogo pregleda. Nije mi skočila cena od kada sam Darkova devojka. To što sam njegova devojka nema veze sa mojom cenom, ima veze sa publicitetom, sa novinskim naslovima, ali moja cena je isključivo moje zalaganje, moje pevanje i moj trud. Sad kad sam snimila svoju prvu pesmu biće još bolje.

S obzirom na to da Lazić i Bobakova privlače veliku pažnju svojim specifičnim ponašanjem i neposrednošću, govorilo se da njih dvoje neretko dolaze u konfliktne situacija, na pragu fizičkih okršaja.

– Te priče su malo naduvane, pa ispada da se mi svaki dan bijemo. Evo pre neki dan, Darko i ja smo sedeli u jednom lokalu u Novom Sadu, ja sam se u jednom momentu nešto iznervirala, ne na njega, nego na jednu personu koja je bila za stolom. Ja sam mu tada na uvo rekla da idemo i da sam nervozna. Da bi mi drugarica javila kako joj je neko rekao da nas je video neko u tom lokalu i kako smo se svađali za stolom, da smo se udarali i gurali, a to nema veze sa mozgom. Meni je muka od takvih priča više.

Mediji su spekulisali da je Barbara pre poznanstva da Darkom opčinjena Acom Lukasom, a ona je ovim putem rešila da stane neistinama.

– Bila sam veliki fan njegove muzike, i dalje sam fan Lukasove muzike, ne njega kao osobe. To je cela istina. Nikad sa njim sedela nisam. Slika gde sam se uslikala sa njim je bila sprdnja, čovek prolazio i ja u hodu napravila selfi iz zezanja. Ne podnosim te opsednute fanove, te što uhode, niti sam uhodila čoveka, niti mu slala poruke, stvarno glupost velika – rekla je iskreno pevačica i objasnila da li joj sada kada je zauzeta više prilaze muškarci.

-Ne muva me nikom jer sam ja neko ko sam po sebi ima odbojnu energiju, jer sam alfa ženka i pre Darka meni niko nije prilazio, a sad tek mi ne prilaze jer cela Srbija i šire znaju da sam sa Darkom. Nema Darko razloga da reaguje jer se ništa ne dešava.  Nikada ni ranije, ni sada, nisam na nastupe išla gola, provokativna, davala povoda za bilo šta, tako da nemam tih problema.

Ostatak intervjua sa pevačicom Barbarom Bobak pročitajte u novom broju STARA!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: Ivan Vučićević