Bašta Vesne Joksimović
Svet

May 25, 2024 17:00

By

Majka Željka Joksimovića od svog doma napravila pravi raj: Komšije samo o tome pričaju (foto)

Bašta Vesne Joksimović oduševljava

Vesna Joksimović je od porodične kuće u Valjevu i dvorišta napravila pravu oazu za uživanje. Na svom Instagram profilu, majka Željka Joksimovića podelila je sa svojim pratiocima predivne fotografije svog savršenog uređenog dvorišta i cveća.

Bašta Vesne Joksimović svet novine svet portal

ATA IMAGES

Bašta Vesne Joksimović je prava oaza za uživanje

Vesna ima pune ruke posla u svom dvorištu u Valjevu. Na retkim slikama koje objavi na Instagramu, vidimo je kao doteranu damu, uvek osmehnutu i lepo raspoloženu.

Međutim, da iza tog osmeha kriju i vredne ruke, svedoče slike divno sređene bašte koju je pokazala svojim pratiocima. Vesna je, očigledno, ljubitelj ruža, jer su ove lepotice u prvom planu.

Neki ljudi koliko god se trudili ne mogu se pohvaliti lepim cvećem, ali Vesna očigledno ima dar pa vrt koji ukrašava dvorište je predivan i sa stilom sređen, a pevačeva majka uživa u baštovanstvu i miru koje joj pružaju biljke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Joksimovic (@vesnagjoksimovic)

Vesni ne predstavlja problem ni da pokosi travu u svom velelepnom dvorištu, što se može videti i po fotografiji koju je postavila na svom profilu.

Bašta Vesne Joksimović svet novine svet portal

Instagram

Iza bele drvene ograde porodične kuće Joksimovića u Valjevu pruža se uredan travnjak, a posebno se ističu ruže koje se mogu videti i na Vesninom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Joksimovic (@vesnagjoksimovic)

Bašta Vesne Joksimović privlači svima pažnju i komšijama je sigurno drago jer u svom komšiluku imaju tako vrednu osobu koja puno pažnje i ljubavi posvećuje uređivanju dvorišta.

Pročitajte Sad znamo na koga je lepa i otmena – Jovana Joksimović pokazala majku, svi kažu da je njena kopija (foto)

S obzirom da  Željkova mama gaji ruže čajevke koje traže pažljivu negu od početka sezone, ne sumnjamo da daje savete komšijama i svima koji je pitaju kako održava ruže.

Bašta Vesne Joksimović

Instagram

Zajedno sa svojom porodicom i unucima uživa u prelepim zalascima sunca i na grad Valjevo koji se savršeno vidi, kao i u pogledu na čitavo dvorište koje je okruženo zelenilom.