svet

August 2, 2016 09:20

By

Bastijan proslavio 32. rođendan bez Ane Ivanović! (foto)

bastijan svajnstajger insta
Najpoznatiji srpski zet, nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger juče je proslavio rođendan, ali bez supruge, srpske teniserke Ane Ivanović.

On se trenutno nalazi u Engleskoj, gde je na pripremama sa klubom Mančester junajted, dok se Ana sprema za Rio de Ženeiro, gde će od šestog avgusta braniti boje naše reprezentacije na Olimpijskim igrama.

Bastijan je sa saigračima oduvao 32 svećice, jer su u jeku letnje pripreme za predstojeću sezonu, dok Anu već za četiri dana očekuju mečevi na Olimpijadi. Iako su sveže venčani, ovo dvoje sportista su samo medeni mesec proveli zajedno na Maldivima, nakon čega su se oboje vratili karijerama i poslovnim obavezama.

ana ivanovic

Teniserka se sa Maldiva vratila na Majorku, gde je počela sa pripremama za Rio kako bi boje Srbije branila što bolje. Isotvremeno, njen dragi je sa Mančesterom odleteo za Kinu, gde su počeli pripreme za novu sezonu. Kako su pre izvesnog vremena fudbaleri završili deo treninga u Kini, oni su se vratili u Englesku, gde će i ostati do početka sezone. Za to vreme Bastijan uživa u kući koju je kupio za njega i Anu, gde je i proslavio svoj rođendan.

Kako piše alo.rs, iako fizički nisu bili zajedno tokom dana, Ana i Švajni su njegov divan dan proveli u čestim telefonskim razgovorima i na Skajpu, dok su saigrači i uprava Mančestera Bastijanu sve najbolje i da dobije naslednika poželeli. Međutim, kako saznajemo, Ana je imala u planu da na putu za Rio svrati do Engleske kako bi iznenadila supruga, ali nam nije poznato da li je svoju ideju pretočila u delo.

Salve lepih želja i čestitiki na adresu kluba i ličnu Švajnštajgerovu adresu stigle su od njegovih fanova, navijača i sponzora. Bez obzira na to što je fudbaler bio u centru pažnje čitav dan, njegov život biće upotpunjen kada mu se u porodičnom domu pridruži supruga. Za to vreme Ana je pakovala kofere i obavljala poslednje pripreme za Rio, jer teniski mečevi kreću već šestog avgusta, zbog čega bi Ana u ovaj grad trebalo da stigne koliko danas, kako bi se adaptirala na klimu i zablistala već u prvim mečevima.

IZVOR: alo.rs

FOTO: bastijan švajnštajger; ana ivanović/instagram