svet

July 5, 2014 11:20

By

Beograd: U devet saobraćajnih nesreća 13 povređenih

Hitna pomoć novilist.hr

U devet saobraćajnih nesreća koje su se u poslednjih 12 sati dogodile u Beogradu, 13 osoba je povređeno, od kojih jedan muškarac teže, rečeno je jutros Agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros oko 1.30 na Ovčanskom putu 25-godišnji muškarac zadobio je teške povrede kada je u udesu ispao iz automobila i tom prilikom zadobio povrede više organa i prelom desnog kuka.
On je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, dok je njegov saputnik, koji je upravljao kolima, zadobio povredu glave, kao i više ortopedskih povreda.
U Rakovici su sinoć oko 20 sati lakše povređene dve devojčice od 10 i 15 godina, a u autobusu na Zrenjaninskom putu kod kafane Bitolj povređen je dvogodišnji dečak kome je konstatovana tupa povreda glave.
Oko 20.20 na Autokomandi na stanici autobusa 18 prema Zemunu povređen je motociklista (23), na Pančevačkom mostu ka gradu oko 22 sati muškarac od oko 18 godina.
Nešto pre 23 sata u naselju Braće Jerković dvojica muškaraca od 27 i 28 godina povređeni su i zbog tupe povrede glave, prevezeni u Urgentni centar.
Na uglu ulica 25. oktobra i Narodnog fronta pola sata nakon ponoći, dve osobe su povređene od kojih je vozač od oko 25 godina zadobio tupu povredu glave, grudnog koša i desnog kolena, a njegov saputnik (22) takođe tupu povredu glave, grudnog koša i istezanje vrata.
Hitna pomoć imala je do jutros u šest sati 98 intervencija od čega 29 na javnim mestima, a za pomoć najviše su se javljali srčani bolesnici.
Izvor: 24 sata
Foto: Novilist.hr (ilustracija)