Danijela Dimitrovska
dama sa stilom

12 јуна, 2022 12:00

Prava poslastica za modne znalce: Danijela Dimitrovska vas uči kako da stilizujete bele klasične pantalone (video)

Besprekoran stil Danijele Dimitrovske na 5 sjajnih načina

Poznata manekenka i supruga Ognjena Amidžića, Danijela, važi za jednu od najzgodinijih dama sa naše javne scene ali ne voli mnogo da se eskponira. Upravo zbog toga, najnoviji video sa Instagrama prava je poslastica za sve oni koji prate njen rad.

Besprekoran stil Danijele Dimitrovske – Kako stilizovati bele klasične pantalone

besprekoran stil danijele dimitrovske

Instagram printscreen

Pročitajte: Jednostavno, efektno i šik – Dragana Mićalović u nesvakidašnjoj kombinaciji, jedan detalj će vas oduševiti (foto)

U videu pred vama, Danijela je predstavila 5 trendi načina kojima biste mogli da unapredite vaš izgled i stilizujete klasične bele pantalone. Budući da u modnom svetu postoji pravilo kombinacije uskog i širokog, Dimitrovska je iskočila iz tog okvira i na potpuno moderan način spojila nesvakidašnje odevne komade.

Opcije je podelila na kežual i na elegantne, budući da klasiku zaista možete kombinovati na razne načine.Prva dva predloga sa dužim i kraćim blejzerom dobitna su kombinacija za večernje izlaske budući da su sakoi i komplet odela ove godine u ekspanziji.

Besprekoran stil Danijele Dimitrovske – Tajna je u jednostavnosti

besprekoran stil danijele dimitrovske

Instagram printscreen

Ukoliko negujete disco girl stil za vas će definitivno 3, 4 i 5 predlog biti favoriti. Onaj koji se najviše izdvojio od svih predloga jeste broj 5 – kratka providna majica koja se presijava u kombinaciji za salonkama nude boje. Ova modifikacija ženi u startu daje dozu sofisticiranosti i što je najvažnije savršeno će izgledati na fotkama.

Kako biste odlučili koji način odevanja se vama najviše dopada i kako biste pronašli inspiraciju za sebe, pogledajte video koji je pred vama i uživajte!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DANIJELA DIMITROVSKA AMIDžIĆ (@danijeladimitrovska)

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: Instagram