Svet

9 Avgusta, 2020 18:00

Bikoviću PRETE MUČENJEM I KLANJEM! Brat monah se MOLI SVAKOG DANA!

Miloš Biković našao se na meti napada kada je odlučio da svoj letnji odmor provede na Jadranskom moru, tačnije u Hrvatskoj. On je sa svojim fanovima podelio fotografiju sa Crvenog otoka, koji je na njega ostavilo fenomenalan utisak, ali ta njegova objava nije pokrenula je linč.

BIKOVIĆ NA UDARU MAFIJAŠKE GRUPE ZBOG LETOVANJA U HRVATSKOJ!

“Oluja i Jasenovac zaista ti ne znače ništa?”, “Samo letuj tako na mestu gde su Srbi zaklani!”, “Šta ćeš sa ustašama, Starleto, Oluja i Jasenovac za tebe nemaju nikakvu cenu”, “Svako pravdanje genocida je novi genocid, svako ko ide tamo na more gram mozga nema i ne poštuje žrtve svog naroda”, “Želim mu svu nelagodnost lokalnih ustaša”, “Debilčino, letuješ na mestu gde su klali Srbe, bravo majmune zaslužuješ bananu”, “Srami se dupeta, kad obraza nemaš, pa letuješ tamo”, samo su neki od komentara upućeni Bikoviću.
Kako piše SVET, bilo je onih najbrutalnijih gde glumcu prete smrću zbog odmora u Hrvatskoj. “Zaslužuješ da te nema i da te ubiju na isti način kao i tvoje pretke, jer se sunčaš tamo gde se prolila njihova krv”, upućeno je Milošu, a komentar je ubrzo nestao, ne znamo da li je glumac obrisao poruku ili dotična osoba, ali Biković je očigledno u problemu.
Iako je na prvi pogled to moglo da deluje kao spontana reakcija fanova kojima se nije dopala destinacija, upućeni kažu da je Biković na ozbiljnom udaru nekih grupacija bliskih mafijaškim krugovima koji su u poslednje vreme pravili javne incidente. To stvar čini krajnje ozbiljnom, a to su shvatili i njemu bliski ljudi.

BIKOVIĆA SAVETUJU DA ODE ZA RUSIJU

“Oni su ga posavetovali da bi bilo najpametnije da traži policijsku zaštitu po povratku u Beograd, a potom ode za Rusiju dok se situacija ne smiri. Miloš naravno neće hteo da čuje za to, zna ko je i šta je. On svoj narod voli, a loši komentari ga neloših komentara i onih kojima smeta uvek će biti, ali to ga ne opterećuju. Mnoge poznate ličnosti su ove godine odlučile da letuju u Hrvatskoj, ali nikoga nisu tako napali. Tamo su i Saša Popović, Sanja MarinkovićSara Jo, Ivan Ivanović i mnogi drugi. Miloš vodi miran život, nema neprijatelje, pobožan je i nikom ne želi zlo, ali otvoreno se bori za Srbiju, radi konkretne stvari, a to izgleda smeta onima koji se proklamuju kao veliki Srbi. To su podmukli neprijatelji i veoma opasni, ali Miloš se ne plaši. Njegov brat Mihailo, starešina manastira Jovanja, ponosan je što je pored svih iskušenja koje popularnost i uspeh nose sa sobom, Miloš uspeo da ostane na zemlji. On se svakodnevno moli za njegov život i zdravlje, ali moli se i za sve one koji mu žele zlo da im Bog oprosti”, kaže za SVET dobro obavešten izvor.

Inače, pre odmora Miloš je kompletan honorar od uloge u seriji “Košare”, prosledio porodicama poginulih vojnika piše SVET.
“Postoje neka dobra dela koja se čine u tajnosti. To je zato da se ne bi čovek gordio i kako ne bi isticao da je on dobar, ali postoje i neka dobra dela koja se čine javno kada se time upućuje neka poruka. Ja ne krijem ovo delo zato što želim da ljudi koji su se pre dve decenije borili za našu zemlju i koji su dali svoje živote i zdravlje, koji su učinili veliku žrtvu za naš dom, da oni znaju da se njihov podvig pamti i poštuje i da smo im na tome zahvalni. Mogu samo da zamislim kroz šta su oni prošli. Mogu da kažem, bez želje i prava da se poredim na bilo koji način sa junacima, da se danas nastavlja njihova borba. Ali, danas, ona je druge vrste. Borbena linija je na televizijama, u novinama, na platformama, u knjigama, na ekranima… To je kulturološki, informacioni rat, gde posledica poraza nije gubitak života već gubitak duše i smisla. Gde je jedan od mnogih neprijatelja zaborav. Ekipa filma i serije, radom na ovom projektu „Košare“ bori se protiv njega, da taj veličanstveni podvig naših junaka dobije svojevrsni spomenik” izjavio je Miloš Biković.

NOVI SVET! TAJNA AFERA, ISPLIVALE FOTKE STANIJE I ANASTASIJINOG DEČKA! SLAVICA ĆUKTERAŠ: ”KORONA MI JE UNIŠTILA KRV”! SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA PRAVI RAZLOG RAZVODA!

AUTOR: KATARINA BOGAVAC / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET i INSTAGRAM