scandal

April 12, 2018 23:59

By

BILA JE ZALJUBLJENA U NJEGA, A ON JU JE IZVREĐAO: Nadežda proganjala ovog pevača i radila mu je iza leđa!


Tokom četvrte sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, u kojoj su se oboje takmičili, Nadežda Biljić je po svaku cenu želela ljubavnu vezu sa Darkom Lazićem. Učesnica rijalitija zaljubila se u folkera na prvi pogled.

Njihove kolege koje su se sa njima tokom 2008. i 2009. godine takmičile u popularnom šouu bile su upućene u celu priču, jer im se Biljićeva žalila.

“Učesnici te sezone često su zajedno izlazili u provod, a Darku su mnoge devojke prilazile. Nadežda je bila ljubomorna na obožavateljke koje su pokušavale da osvoje Lazića, pravila je ljubomorne scene, pričala im najgore stvari o njemu samo da bi ih oterala od njega. To je Darko saznao i izbio je skandal”, priča dobro obavešten izvor, a piše “Kurir”.

Nadežda je na kraju Darku priznala osećanja ali usledio je hladan tuš!

“Folker je saznao šta je Nadedžda radila iza leđa, i očekivano nije joj uzvratio ljubav. Čak joj je u lice sasuo da mu se ne dopada ni kao žena ni kao čovek. “Ružna si i zla, nikada ne bih mogao da budem s takvom devojkom!” vikao je na nju tokom najžešće svađe”, nastavlja izvor.

Nadežda je Darkovo odbijanje teško podnela. Bila je neraspoložena i besna na sebe što je Laziću priznala da je zaljubljena. Nakon toga se distancirala od njega. Ubrzo je ispala iz takmičenja, dok je Darko osvojio prvo mesto.

https://svet-scandal.rs/vesti/o-njenom-seksu-sa-mikijem-bruji-celi-balkan-a-sad-je-pred-svima-pokazala-gole-grudi-video-18/

AUTOR: scandal!

IZVOR: kurir

FOTO: printscreen, Instagram