Bivša devojka Andrije Miloševića svet portal svet
Svet

June 10, 2024 18:14

By

Ova poznata dama bila je velika ljubav Andrije Miloševića: Sušta je suprotnost Đeđi, a iz jednog razloga on je za nju bio poseban (foto)

Bivša devojka Andrije Miloševića bila je poznata misica

Glumac Andrija Milošević godinama je u srećnom braku sa koleginicom Aleksandrom Tomić Đeđom, pa su svi već i zaboravili za glumčeve prethodne ljubavi.

Iako je ljubavni život uglavnom držao podalje od očiju javnosti, pa se o njemu i ne zna mnogo jedna bivša devojka Andrije Miloševića nije mogla ostati skrivena.

Bivša devojka Andrije Miloševića svet portal svet

Ata images

Bivša devojka Andrije Miloševića bila je klinka kada ga je upoznala

Naime, glumac koji je ulogom Banja, u seriji “Mješoviti brak” zaludeo devojke širom regiona u tom periodu osvojio je i srce tadašnje misice Ane Šain, koja je po izgledu Đeđina sušta suprotnost.

Pošto su njihove fotografije preplavile sve novine, Ana i Andrija su odlučili da se ne kriju, pa su o svojoj ljubavi govorili i za medije.

Bivša devojka Andrije Miloševića svet portal svet

ATA images

‒ Sreli smo se slučajno, kao što obično biva. U klubu Koling organizovana je proslava na koju smo oboje pozvani. Stigao sam veoma kasno, malo je falilo da ne dođem, a ona je već bila tamo. Svidela mi se na prvi pogled, pa sam kasnije zamolio Tanju Vojtehovski da nas upozna. Tako je sve počelo.
Pročitajte: Andrija Milošević u drugačijem izdanju – Ona je ovo zaslužila

Pročitajte Koliko ljubavi i topline na jednom mestu – Zavirite u stan Andrije Miloševića

Na pitanje čime ga je osvojila devet godina mlađa Ana Andrija je tada rekao:

‒ Pre svega pogledom, a kada sam je bolje upoznao, oduševila me je iskrenošću i plemenitošću. O lepoti da ne govorim. Ana je zaista predivna devojka – rekao je tada Andrija, dok je misica, koja je sada udata i ima ćerku otkrila da joj je glumac prvi dečko.

Bivša devojka Andrije Miloševića svet portal svet

Instagram printscreen

– Dve nedelje smo se družili pre nego što smo otpočeli vezu. Pre Andrije nikada nisam imala dečka, pa su se drugarice šalile da se ponašam kao kaluđerica i kako bi bilo krajnje vreme da nađem nekog. Posle upoznavanja, Andrija i ja ostali smo u kontaktu, želela sam da se družimo, a o vezi nisam ni razmišljala. O glumcima postoje predrasude da su ljubavnici i pijanci, što se i meni vrzmalo po glavi, sve dok ga nisam bolje upoznala i uverila se u suprotno ‒ otkrila je tada Ana koja već godinama živi daleko od medija.

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM