Bivša devojka Dače Ikodinovića svet portal svet
Svet

April 25, 2024 11:45

By

Nataša i Maja nisu jedine: Dača je pre njih voleo ovu poznatu lepoticu koju je odnela surova bolest

Bivša devojka Dače Ikodinovića bila je poznata sportistkinja

Vaterpolista Danilo Ikodinović u srećnom je braku sa odbojkašicom Majom Ognjenović, a iza sebe ima dva braka, od kojih je drugi sa pevačicom Natašom Bekvalac. Međutim, malo je poznato da je bivša devojka Dače Ikodinovića bila i poznata sportistkinja koja, nažalost više nije među nama.

Bivša devojka Dače Ikodinovića svet portal svet

Foto: Ata images

Pre braka sa Natašom Danilo je bio u vezi sa prelepom karatistkinjom Snežanom Perić, ali se o ovoj vezi nije toliko pričalo u javnosti.

Pročitajte Lepa Brena i Boba jednoglasno rekli kraj, sukoba je bilo – Pevačica priznala da nije dozvolila da se pređe granica

Danilova prva supruga bila je misteriozna Anja sa kojom je dobio ćerku Andreu, dok iz braka s Natašom ima naslednicu Hanu.

Proslavljeni vaterpolista nikada nije preterano voleo da govori o svom privatnom životu, a naročito mu teško pada kada ga i sada pitaju za Natašu.

Bivša devojka Dače Ikodinovića svet portal svet

Ata images

– Evo, moja prva žena je prelepa, pa zašto o njoj niko nije pisao? Ko želi senzaciju, taj je i dobije – rekao je Dača jednom prilikom.

Bivša devojka Dače Ikodinovića borila se sa opakom bolešću

Danilo je pre Nataše bio u vezi s karatistkinjom Snežanom Perić, koja je 2004. godine, kako piše Story, rekla da je sa vaterpolistom veoma srećna.

– Ne želim da krijem svoju vezu sa Danilom. Srećna sam što pored sebe imam takvog čoveka, sportistu koji me podržava i voli. S te strane sam zadovoljna i ispunjena – rekla je tada.

Bivša devojka Dače Ikodinovića svet portal svet

Instagram

Njihova ljubav nije potrajala, a karatistkinja je ubrzo pronašla sreću u braku sa fudbalskim golmanom Đorđem Pantićem, kome je rodila ćerku Manju, a Danilo je uplovio u brak s Natašom.

Nažalost, Snežaninu sreću je prekinula opaka bolest sa kojom se borila godinama i od koje je preminula prošle godine, ostavljajući za sobom neutešne supruga i ćerku koji čuvaju uspomenu na jednu od najlepših srpskih sportistkinja.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM