Bivša ljubav Marka Đokovića svet novine svet portal
Svet

April 7, 2024 15:45

By

Više nije tajna ko ih je rastavio: Dragana Mićalović bila je ljubav Noletovog brata, svi su im zavideli

Bivša ljubav Marka Đokovića je glumica Dragana Mićalović

Marko Đoković otišao je iz Srbije pre nekoliko godina, a sreću i mir pronašao je u Marbelji. Nedugo nakon odlaska u Španiju pronašao je i ljubav svog života, Leti Tesari, lepu brazilsku dizajnerku sa kojom godnima uživa u skladnom odnosu.

Bivša ljubav Marka Đokovića svet novine svet portal

Foto: Instagram

Najmlađa sestra Mićalović je bivša ljubav Marka Đokovića

Kako se davno spekulisalo, srednji sin Dijane i Srđana Đokovića spakovao je kofere i otišao daleko iz rodnog Beograda zbog propale ljubavi. Naime, bivša ljubav Marka Đokovića ostavila je duboke rane na njegovom srcu, s obzirom da je Novakov brat sa njom planirao da zasnuje porodicu, ali ljubav ipak nije opstala.

Pre nešto više od decenije, kao bomba odjeknula je vest da je Marko Đoković uplovio u ljubavnu vezu sa popularnom glumicom, Draganom Mićalović. Iako na samom početku nisu želeli o emocijama da govore, mediji su ih pratili u stopu te su nakon nekog vremena priznali da su zajedno i da uživaju u ljubavi.

Pročitajte Rastanak je bio neizbežan – Kaća i Gobelja više ne žive zajedno, evo šta se desilo

“Zajedno smo već nekoliko meseci. Lepo nam je, srećni smo i to je sve, nemam više šta da kažem”, rekla je glumica Dragana Mićalović kada je potvrdila vezu sa Markom.

U to vreme, medije su preplavile njihove zajedničke fotografije s javnih događaja i crvenog tepiha, a tada se nisu krili od foto-reportera.

Bivša ljubav Marka Đokovića svet novine svet portal

Foto: Arhiva Hello!

Poznato je da je bivša ljubav Marka Đokovića, Dragana i danas veoma bliska sa svim članovima porodice Đoković, pošto su je od prvog trenutka oberučke prihvatili i nadali se da će Marko i ona svoju ljubav krunisati brakom, međutim do toga nije došlo.

Najveći „kamen spoticanja“ predstavljala je česta razdvojenost. Marko je u to vreme pokušavao da se izbori za svoje mesto u svetu tenisa, pa je često putovao, dok je Dragana bila vezana za Beograd, gde je počela da dobija prve glumačke angažmane. Uprkos tome što su gajili snažne emocije, daljina je učinila svoje, pa su u julu 2011. odlučili da se rastanu.

Pročitajte Sreća i tuga u istom danu – Dragana Mićalović životni uspeh posvetila pokojnom ocu. Sestra Sloboda puca od ponosa

“Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima“, bile su reči kojima je lepa glumica potvrdila da je okončala višemesečnu romansu.

 

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram, arhiva Hello