bivši dečko sandre rešić
Svet

April 10, 2022 16:00

By

Bivši dečko razotkrio tajne Sandre Rešić, pa pomenuo i Dejana

Bivši dečko Sandre Rešić otkrio sve njene tajne!

Bivši dečko Sandre Rešić, pevač Miroslav Ilić, rastao se u prijateljskim odnosima sa pevačicom, međutim tvrdi da ga je bivša mnogo povredila i od njega krila istinu.

Prestao sam da gledam rijaliti još od decembra. Znam samo ono što mi ljudi pošalju – kaže Miroslav koji nije čuo da je Dejan tražio od Sandre da imaju odnose dok su još bili prijatelji.

PROČITAJTE: Bivši dečko Sandre Rešić zana šta ona krije! SMUVALA bogatog Rusa! Zove je da ide kod njega u Moskvu!

Screenshot

Stvarno sam šokiran, nisam to čuo. Meni deluje da je njihov odnos na samom početku bio prijateljski, a posle se čak i Dejan zagrejao za nju, e sad kakve su se tu emocije rodile to mi ne možemo nikad da saznamo, nisu to čista posla. Svima je taj odnos čudan, ako su bili toliki prijatelji nikad se ne bi svađali ukoliko se pojavi neko treći, tačnije neko od dvoje prijatelja nađe partnera. Svakako tu nekih emocija ima – priča Miroslav kome nije jasno zašto je Sandra o tome donedavno ćutala.

Baš je čudno što je to iznela sada kada je njihovo prijateljstvo gotovo. Verujem da sa mnogim ljudima tamo kupuje mir tako što ćuti, ali za ovakve stvari niko ne bi ćutao, jer ta situacija nije za zanemariti. To nije ni prijateljski ni ljudski s njegove strane.

Miroslava je Sandra ostavila nakon što je izašla iz prošle sezone Zadruge, a on tvrdi da su se sada emocije i sa njegove strane ugasile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic)

Bivši dečko Sandre Rešić otkrio da li će se pomiriti sa njom!

Moje mišljenje je da nema ništa od pomirenja nas dvoje, što se nje tiče to je odavno gotovo još kada je izašla iz prošle Zadruge. I što se mene tiče to je gotovo – rekao je pevač koji nije siguran da li njegova bivša izabranica voli samo muškarce ili joj se sviđaju i devojke.

Rajko Ristić

Iskreno ne znam, za neke stvari sam prvi put čuo u rijalitiju vezano za Matoru, bio sam šokiran. Posle Matorine priče verujem da ima istine u tome da voli žene. Meni su se mnoge stvari prećutale. Svako ima pravo na svoj izbor, voleo bih da znam zašto toliko nije bila iskrena prema meni i zašto je krila istinu. Smatram da u svakoj priči ima istine, pa i u toj, tako mi deluje. Prošle godine mi je bilo baš loše kada se sve to dešavalo, povredila me je mnogo, a ona je posle deset meseci shvatila da su joj se emocije ohladile.

FOTO: RAJKO RISTIĆ