Izdanje Ane Bekute
Scandal

October 26, 2021 13:08

By

Bivši muž Ani Bekuti UZEO svu imovinu i sve što je zaradila!

Anu Bekutu život nije mazio i sada je pored Milutina Mrkonjića možda po prvi put osetila pravu ljubav, zaštitu i pažnju, kažu pevačicini prijatelji, koji ne shvataju otkud priče da nju zanima Mrkina imovina. Ni od bivših muževa nije uzela ni dinar, a tek sada, kada sve ima, tuđe joj ne treba.

Bivši muž Ani Bekuti uzeo sve i ostavio je na ulici!

Ana se čak nikom nije ni žalila koliko se namučila kada ju je posle razvoda bivši muž, muzičar Predrag Vidović, ostavio na ulici bez dinara.

Ana je nepunih godinu dana bila u braku sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem, a kada su se razišli ona je upoznala bubnjara predraga Vidovića Preju. Sa njim je radila i bila u ljubavi skoro deset godina. Živeli su u Šapcu, a Ana je tada imala velike hitove i lepo zarađivala. Se pare je uložila u kuću u kojoj je živela sa prejom, iako je sebi moga da kupi stan. Kada su se razveli 1992. godine, Preja joj je sve uzeo i ona je ostala bukvalno na ulici bez dinara. tada je otišla u Beograd. tada je otišla u Beograd, a on se veoma brzo nakon toga oženio Tatjanom Dimitrić, sada Vidović, sa kojom ima i decu. Ani su tada u pomoć pritekli prijateljoi Aca i Biljana Ilić. Oni su joj dali stan na Senjaku u kojem je živela. Plaćala im je kiriju, ali nešto minimalno – otkrio je svojevremeno izvor za SVET.

ana bekuta i mrka

U ratnim danima, bez podrške, bez muškarca koji bi joj pomogao ili bar bio rame za plakanje. Ana se borila sasvim sama. Mnogo kasnije priznala je kroz kakvu je agoniju prošla.

Iako mi je karijera tada bila na vrhuncu, teško da bih pristala da se u to vreme vratim. Pamtima da sam plaćala kiriju u iznajmljenom stanu u Senjaku, pozajmljivala čekove, kanistere sa benzinom, jedva dolazila do cigareta… Verovatno mnogi misle da sam tada, ali istina je sasvim drugačija. Moja sestra milina bila je bez posla, mlađa Dobrila živela je od plate medicinske sestre, otac mi je u to vreme bio teško bolestan. Kod mene u iznajmljenom stanu primao je infuziju jer nije bilo mesta u bolnici. Ubrzo nas je i napustio… – pričala je pre nekoliko godina Bekuta, i dodala:

Sin Igor je baš u to vreme bio u vojsci, a ja sam se strašno plašila. Bojala sam se za sve nas i bilo mi je beskrajno teško. Vešto i ljudski sam potisnula jezivu brigu i strah za sina, koji je bez upaljenih svetala vozio vojne sto desetke od Prištine do Priboja. A na sceni ništa nije smelo da se primeti, i od mog osmeha i mojih pesama smo svi zavisli. Ne bih volela da zvučim kao velika mučenica jer znam da je mnogima bila daleko teže nego nama, ali ipak me boli što pojedinci veruju u pogrešnu verziju te priče. a to je da sam kao folk diva na bilo koji način profitirala na tuđoj nesreći. Istina je da nisam dobila ni kredit, ni stan, ni plac, ni penziono, ni zdravstveni osiguranje. Prosto sam se i izborila za opstank svoje porodice i na to sam veoma ponosna. – ispričala je na, dostojanstevno ne pomenuvši razvod niti ičiju krivicu. Njen bivši muž Preja nije bio raspoložen da obajasni da li je tačno da je Anu Bekutu u najtežim danima ostavio bez ičega što je zaradila:

Bivši muž Ani Bekuti uzeo svu imovinu i zaradu

Što se tiče naše imovine, to je sve davno podeljeno i sve je uredu. Ne morate vi ništa o tome da pišete. taj brak je završen, mi nemamo nikakve neraščišćene račune. Ja sada imam srećan brak, decu, ne bih voleo bilo šta da komentarišem. Pišite vi o njenom životu sada, kako živi i šta radi. – pomalo zbunjeno je rekao poznati bubnjar, ali zato se Aca Ilić seća tog vremene mnogo bolje:

Aca Ilic

Kada se Ana razvela od Preje, živela je u stanu kod mene i Biljane, bilo je to devedesetih. Mi smo imali stan na Senjaku i ona je bila u njemu nekih sedam godina, nakon toga je stala na noge i kupila stan sebi stan. Nije to bio odonos stanodavac, već prijateljski odnos. Ne znam da li je ona razvodom izgubila kuću i da li joj je Preja sve uzeo, nisam se bavio time, to su njihove stvari. I dan-danas smo u dobrim odnosima sa njom, a šta se dešavalo u Šapcu, ne znam. Sa Prejom i njegovom ženom viđam se na slavi kod zajedničkih prijatelja i Ana mi nije zamerila to što sam u dobrim odnosima sa njima – ispričao je pre nekoliko godina Aca Ilić za SVET.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET