Svet

September 19, 2022 20:45

By

Kakvo iznenađenje: Nataša Bekvalac poznatog političara otela prelepoj voditeljki (foto)

Bivši muž Nataše Bekvalac ljubio je ovu voditeljku 

Pre nego što je obnovio romansu sa Natašom Bekvalac, Ljuba Jovanović razišao se od srpske voditeljke sa kojom je godinama bio u strasnoj vezi. Kako prenose domaći mediji, njihov odnos bio je buran, a kao i sa Natašom Ljuba je i ljubavi sa ovom voditeljkom nekoliko puta davao novu šansu.

Pročitajte: Ljubav je pobedila – Oženio se Ljuba Jovanović, mlada je zasenila sve prisutne (foto)

Oženio se Ljuba Jovanović

Foto: Instagram

Reč je o Kristini Radenković, koja se sa Ljubom upoznala davne 2004. godine u Novom Sadu, a malo nakon toga započeli su vezu koja je trajala nekoliko godina. Međutim, kasnije su se razišli, Ljuba je upoznao Natašu, a nakon razlaza od nje ponovo se pomirio sa Kristinom.

Pročitajte: I Kristina Radenković bila žrtva nasilja, ovo je njena ispovest o tome

Foto: Instagram

Kako je Kristina i priznala u martu 2013. godine, njena i Jovanovićeva ljubav bila je izuzetno jaka, što je ibio razlog iz kog su jedno drugom pružili drugu šansu.

– U Ljubi pre svega imam istinskog prijatelja za ceo život. Srećna sam i ponosna na naš odnos. On u meni uspeva da probudi neka od najlepših ljubavnih osećanja i hvala mu na tome. Sada kada razmišljam o našoj vezi i pravim retrospektivu, shvatam da smo jedno kraj drugog emotivno sazreli i da je to što smo ponovo zajedno možda i najlepša stvar koja je mogla da nam se desi u ovom trenutku – istakla je tada voditeljka “Slagalice”.

Pročitajte: Imala je samo dve godine više nego Hana sada – Zbog njega je Nataša Bekvalac pobegla od kuće, ludo su se voleli

Udaje se Nataša Bekvalac

Foto: ATA Images

Međutim, veza je naprasno pukla početkom 2014. godine. Ljuba se pomirio sa Natašom, a sa Krstinom je prekinuo svaki kontakt. Voditeljka je kasnije uplovila vezu sa Nikolom Radojevićem sa kojim ima ćerku Taru, a Ljuba je oženio Natašu.

AUTOR: SVET

IZVOR: Telegraf

FOTO: ATA images