nevena stamenkovic modelsica
Scandal

12 Oktobra, 2021 15:56

Bivši muž Nevene Stamenković OTKRIO pravi razlog zbog kojeg je u BOLNICI!

Srđan Adžemović, bivši muž Nevene Stamenković, koja je sinoć završila u bolnici „Laza Lazarević“, kaže da je njeno zdravstevno stanje stabilno.

Bivši muž Nevene Stamenković otkrio istinu!

Nekadašnja pevačica je uz pratnju patrole odvezena u bolnicu jer je doživela nervno rastrojstvo.

Molim vas da me razumete u ovim trenucima. Situacija je delikatna. Ona nije uzimala nedozvoljena sredstva. Nevena neko vreme ima probleme sa strahovima. Ti strahovi su doveli do toga da joj ne bude dobro. Njena majka je reagovala kako je trebalo i predupredila da joj ne bude loše. Ne želim da se prave spekulacije oko ove situacije jer je u pitanju zdravlje. Nevena je odbijala da ide kod lekara, ali zahvaljujući brzoj rekciji majke, sve je u redu. Njeno stanje je stabilno i verujemo da će u narednim danima sve biti u redu – rekao je Srđan za Kurir.

nevena stamenkovicć models

Pre toga, izvor blizak porodici potvrdio je da je Nevena pod jakom terpijom, kao i da je komunikativna, ut ot da doljanjeg ostaje u bolnici.

Podsetimo, Nevena je uz pratnju policije odvezena u bolnicu „Dr Laza Lazarević“. Prema neproverenim informacijama, bila je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Ona je doživela nervno rastrojstvo, zbog čega je njena majka zvala Hitnu pomoć, koja je zvala policiju za asistenciju.

Nevenina sestra, Sindi se nije oglašavala od kada je njena sestra u bolnici!

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN