film toma željko jovan bjela
Svet

16 Decembra, 2021 11:07

Bjela ŠUTNUO Jovanu Joksimović! Željko nije mogao da zaštiti ženu!

Na male ekran dolazi i serija „Toma”, a nedavno je otkriveno i da će su seriji pojaviti i supruga Željka Joksimovića, Jovana, koja će imati ulogu voditeljke. Međutim, kako je Kurir obajvio te scene su izbačene.

Bjela ŠUTNUO Jovanu Joksimović!

Film „Toma“ Dragana Bjelogrlića i Željka Joksimovića za dva i po meseca prikazivanja pogledalo je više od milion ljudi, a publika će nastavak priče i istoimenu seriju moći da gleda na RTS tek naredne jeseni.

Deo glumačke ekipe biće i voditeljka Jovana Joksimović, koje nema u finalnoj verziji biografske drame o Tomi Zdravkoviću. Producenti ovog ostvarenja Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović za ulogu u filmu angažovali su i Jovanu, ali su te scene izbačene u montaži.

zeljko joksimovic i dragan bjelogrlic

ATA images

Voditeljka „Uranaka“ na televiziji K1 tumači novinarku, što je i sama otkrila u svojoj novogodišnjoj emisiji. Sada je konačno i jasno što ona nije sa ekipom šetala crvenim tepihom na beogradskoj premijeri u Sava centru.

zeljko i jovana joksimovic

ATA images

Reditelj i scenarista filma o najvećem boemu otkriva kako će izgledati Tomin život kada se pretoči u seriju. On objašnjava da će se serija razlikovati od filma.

‒ Serija ima osam epizoda, obuhvata sve Tomine žene. Temeljnije prati njegov život, u tome će biti četiristo minuta materijala. Emitovanje će početi sredinom jeseni ‒  otkrio je nedqavno reditelj i scenarista filma „Toma“ Zoran Lisinac

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: ATA IMAGES