svet

January 9, 2015 11:13

By

Bojana Barović: Nikola i ja ćemo se venčati do kraja godine

Nikola-Rokvic-i-Bojana-Barovic-foto-Ivan-Vucicevic-71-copy
Bojana Barović će doček 2015. godine pamtiti kao ispunjenje devojačkog sna, pošto je njen dečko Nikola Rokvić kleknuo nasred nastupa na Trgu u Beogradu i zaprosio je na bini.

Bila sam potpuno zatečena. Svi su to videli. Nisam ni pretpostavila da je Nikola kupio prsten i da mi sprema takvo iznenađenje“, rekla je Bojana za „Blic”.

Posle veridbe otišli su u stan, gde su ih čekali njihovi najbliži.
Nikola je želeo da napravimo novogodišnju žurku, a ja sam pristala i ne sluteći da će to postati proslava veridbe“, priča Bojana, i napominje da ima najlepši verenički prsten, od žutog zlata sa dijamantom:

Oni će i dalje živeti malo na američkoj, malo na srpskoj adresi, u zavisnosti od Bojaninih manekenskih angažmana i Nikolinih nastupa. Venčanje će biti, kažu, do kraja godine, a Nikola je uveren da će biti neobično, baš kao i veridba.

Još nismo ništa precizirali, ali kod nas je sve neobično. Drago mi je da je pristala, iako je rekla da sam lud“, uz smeh kaže pevač.

Verenički par je nekoliko prethodnih dana iskoristio da se osami.

Nikola je imao nastup na Jahorini, pa smo odlučili da ostanemo koji dan duže i da uživamo u prvim vereničkim danima“, kaže Bojana.

Izvor: Blic
Foto: Ivan Vučićević, Life Content