Poslednja poruka Bojane Janković svet portal svet
Svet

April 19, 2024 22:00

By

Iznenada preminula voditeljka Pink televizije: Oglasio se njen bivši muž, poznati muzičar, a prijatelji još uvek ne veruju da je to istina

Bojana Janković preminula iznenada

Kako prenose domaći mediji, danas je preminula Bojana Janković, bivša voditeljka emisije “Siti” koja se emitovala na Pink televiziji. Bojana Janković preminula je, kako se piše, iznenada.

Bojana Janković preminula svet portal svet

Ata images

Bivša voditeljka je, kako se piše, pronađena mrtva u jednom stanu u Beogradu. Novinari su saznavši za njenu smrt kontaktirali muzičara Ognjena Jankovića, Bojaninog bivšeg supruga, ali je on uspeo samo da izusti:

– I dalje čekam potvrde, tako da ne mogu još uvek ništa da kažem. Razumite me – rekao je Ognjen za Kurir.

Pročitajte Otkrila vest o prinovi na Krstanov rođendan – Anastasija nikad srećnija, ponovo devojčica FOTO

Brojni Bojanini prijatelji su tek iz medija saznali da je bivša voditeljka preminula, pa od šoka nisu mogli ni da govore.

Njen nekadašnji kolega Boško Jakovljević, takođe voditelj “Sitija”, ostao je iznenađen kada je čuo šta se desilo.

Bojana Janković preminula svet portal svet

Ata images

Sad ste me zatekli. Jedno vreme smo sarađivali, u šoku sam zaista ne znam šta bih vam rekao. To je divna žena, zasita sam u neverici i ne znam šta bih vam rekao u ovom trenutku – rekao je vidno potresen voditelj.

Bojana Janković preminula pod nerazjašnjenim okolnostima

Sa njom je pomenutu emisiju svojevremeno vodila i Biljana Obradović koja se sada oglasila za Kurir:

– Nama se svima duša cepa. Ja sam Ivanu i Bojanu upoznala na fakultetu političkih nauka. Nakon toga sam Ivanu venčala kada se udala za Edina Škorića. Družili smo se, vodile zajedno Siti klub, Siti i ono po čemu mogu da pamtim Bojanu jeste da pozitivnije osobe od nje nema i da je uvek bila spremna da pomogne. Čula sam da je teško podnela šta joj se dešavalo i ne mogu da opišem bol koji imam. Ne mogu da verujem da je nema. Izjavljujem saučešće porodici i verujte da ne znam šta da kažem- kroz suze je reka Biljana.

Bojana Janković preminula svet portal svet

Ata images

Nezvanično, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt.  Telo poznato voditeljke prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Beogradu, jer je Tužilaštvo naredilo obdukciju.

Kako nezvanično saznajemo Bojana je patila od depresije.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES