Bojana Ristivojević
Star

4 Jula, 2021 19:00

Bojana Ristivojević uplašena za bebu! Doktor joj zabranio da putuje!

Nema izbora!

Bojana Ristivojević je u šestom mesecu trudnoće i već zna da nosi devojčicu. Međutim, ona se nedavno mnogo uplašila jer joj je doktor zabranio da ide na letovanje.

NE SME NIGDE IZ STANA DA MRDNE!

Bojana Ristivojević

Bojana i njen verenik trebalo je da odu krajem meseca u Tursku na more, sve su dogovorili, međutim, na poslednjoj kontroli, Bojani je ginekolog rekao da ipak sve otkaže i da nije pametno da putuje. Baš se uplašila da nešto nije u redu sa bebom, ali je doktor umirio i rekao da ne treba da rizikuje i putuje u inostranstvo, pogotovo jer vlada i dalje korona. To je baš razočaralo voditeljku, a njen verenik čim je to čuo, otkazao je sve i rekao joj da će biti kako lekari kažu. Od kada ne radi, stalno je u stanu, jer joj smetaju vrućine, a hvata je i nervoza jer nije navikla da miruje – kaže nam Bojanina drugarica, a voditeljka priznaje da joj je dosadno, ali da nema izbora.

Pročitajte: SVET paparaco! Kaća PEČE zanat! Bojani radi o GLAVI!

Bojana Ristivojević

HVATA JE NERVOZA JER NIJE NAVIKLA DA MIRUJE!

Stvarno se osećam lepo, falili su mi izlasci i da vidim prijatelje jer sam poslednjih mesec dana bila u kući, vrućine mi ne prijaju, ležim pod klimom i jedem, iako se ne vidi na meni, po ceo dan jedem – kaže trudnica koja još uvek ne zna koje ime će dati devojčici koju očekuje u oktobru.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ