scandal

January 8, 2020 17:30

By

BOLNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: “RODITELJI NIKADA NISU BILI SA MNOM ZA BOŽIĆ”! A, EVO GDE GA JE PROVODILA!

Mlada zvezda Milica Pavlović i ovoga puta je napravila editorijal za pamćenje i na svetskom nivou, a s njom su na snimanju bile dve Lare, Andrej, Petar i Una.

Okupila je mališane svojih prijatelja i zajedno s njima pozirala za božićni broj “Blica”. Na snimanju je bilo veselo, Milica je mališanima pevala, dozvoljavala im da rade sve što požele, zajedno su igrali, skakali, ali na kraju svi, pa i pevačica, od slatkiša otišli umazani kući.

Na snimanju smo za božićni editorijal „Blica“. Čini se da se odlično snalaziš sa decom?

– Deca su ljubav, ona iskrena i prava. Volim decu jer su iskrena i u njihovim očima nema ničeg lošeg i pokvarenog već su veseli i uživaju u svakom danu, vole pažnju i zaslužuju pažnju i zaista su najlepši.

Da li razmišljaš kako ćeš se snaći kao majka?

– Ja se nadam i mislim da ću biti dobra majka, ali zavisi sve od mnogo faktora. Kada dođe vreme za to, ja ću biti spremna. Potrudiću se da budem najbolja majka. I žena i majka i kraljica.

Kakva ti je bila 2019. godina?

– Prvo gledam da li smo svi bili živi i zdravi u mojoj okolini, počev od prijatelja, poznanika, porodice, pa i sebe same. Svi smo bili dobro, taj segment je ispunjen. Posao ide kako treba, moj treći studijski album se još uvek sluša, a uveliko radimo na četvrtom. Što se ljubavi tiče, zaljubim se, odljubim se, dopadne mi se neko, ne dopadne mi se. Znači, rade me neke emocije i tu je sve okej. Tako da sam zadovoljna, iskreno.

Da li u 2020. godinu ulaziš kao zaljubljena?

– Ja čekam i onda kad se ne desi ništa, ja krenem malo više da gledam i da sagledam okolinu. Ja se brzo zaljubim, ali se brzo i odljubim zato što još uvek nije naišao neko ko će se truditi onako kako treba muškarac da se trudi oko žene. Ja sam starijeg kova i mislim da muškarci i te kako treba da se trude oko žena. Danas sve oni shvataju olako, ako nećeš ti, ima ko hoće, a meni se to iskreno ne dopada. Ja tražim nekog hrabrog koji će prići bez ustručavanja i reći da mu se dopadaš i devojčice što je dosad bilo, bilo je, sad se prepusti nekome ko želi da se posveti tebi.

Šta si poželela u ponoć za Novu godinu?

– Puno strasti, da se mnogo volimo i da sve puca od strasti.

S obzirom na to da znam da Božić slaviš tradicionalno, da li će tako biti i ove godine, sa porodicom, i poštuješ li baš sve običaje?

– Da, biću i ove godine sa porodicom. Imam tu sreću da mogu da kažem menadžerima u svojoj produkcijskoj kući da ne želim da radim za taj praznik. Meni je taj praznik jako bitan, ima mi posebnu notu i odmalena sam provodila Božić sa bakom i dekom i ne mogu da zamislim da bude drugačije i jedva čekam, radujem se. Što se tiče običaja, ono što znam, ja uradim. Nikako ne bežim od običaja, ali nisam neka pokondirena tikva, pa sad ako vidim da neko nešto radi, da moram i ja da bi se reklo da smo mi to odradili.

Da li pomažeš oko trpeze?

– Ništa ne znam, nije mi problem da kažem. Ja degustiram, imaju najboljeg degustatora, i u komšiluk odem da degustiram. Iako kažu da se za Božić ne ide nigde, pa šta, idem ja da sve isprobam, družim se sa ljudima. Ja sam devojka sa sela i ja bih volela da ljudi u gradu dožive ono što smo mi na selu ranije doživljavali, da nije problem otići u komšiluk i potražiti čašicu zejtina i čašicu šećera kada možda prodavnica u vašem mestu ne radi. Ima to neku svoju draž. Volim baš Božić. Ali iako su mi baka i deka nadomestili svaki Božić i nisam osetila nijedan nedostatak, ranije dok sam bila mlađa zanimalo me je zašto ne mogu da budu moji roditelji sa mnom zajedno na Božić. Oni su bili već uveliko razvedeni. Bilo mi je lako objasniti, ali volela sam da zapitkujem. Bilo je par nekih čudnih momenata kada vidim da neko slavi Božić sa svojom kompletnom porodicom, a ja samo sa bakom i dekom i ocem koji nekad dođe, ali desilo se da nekad nije mogao da dođe zbog posla jer radi u inostranstvu.

Da li planiraš odmor i priželjkuješ li da negde otputuješ nakon praznika?

– Naravno da bih volela. Ja sam mladalačkog duha iako se bližim tridesetoj, osećam se kao da imam sedamnaest godina i gledam na život pozitivno i šarenoliko. Volim da idem na nove destinacije i upoznajem različite kulture. Imam dobro društvo koje voli da putuje i ako ne možemo da se organizujemo za duži odmor, uvek odemo na nekoliko dana negde. Nama i odlazak do Novog Sada može da bude fantastičan i dobar odmor.

Kakvi su ti planovi za 2020. godinu?

– Radim na četvrtom studijskom albumu, zaista studiozno sa svojim saradnicima. Posvetili smo se tome. Stara, dobro poznata ekipa, Vlada Uzelac, Fivos i možda još jedan novi autor, i Marina Tucaković. Trenutno su mi dve pesme kod Marine i moram da poručim fanovima da sačekaju još malo. Moramo da imamo strpljenja za nešto mega kao što je Marina i da sačekamo da se sve kockice uklope onako kako treba.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-pakao-se-nastavlja-posle-operacije-desne-ruke-lekari-se-bore-breninu-ruku-lukas-u-panici-dragana-varala-eda-sa-jos-jednim-ozenjenim-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević