Emina Jahovic foto Ivan Vucicevic (123)
Svet

20 Januara, 2022 15:02

BORBA za 20 miliona! Emina i Mustafa danas na sudu! Besna pevačica traži polovinu svega!

Emina Jahović i Mustafa Sandal danas će se naći na sudu u Istanbulu zbog podele imovine vredne dvadeset miliona evra, oko koje ne mogu da se dogovore već tri godine.

Emina i Mustafa danas na sudu! Besna pevačica traži polovinu svega!

Kako prenosi „Informer“, bivši supružnici najveću bitku vode oko vile na Bosforu vredne 16 miliona evra i studija koji su kupili za četiri miliona evra.

Emina je besna na Sandala jer pokušava da je ostavi bez ičega iako su u braku bili deset godina. Problem je što Mustafa traži da se te dve nekretnine prodaju i da veći deo novca od prodaje pripadne njemu! Emina je zato angažovala nekoliko advokata koji će pokušati na sudu da dokažu da je reč o imovini stečenoj u braku, koju ne može da otuđi bez njene saglasnosti – priča dobro obavešteni izvor „Informera“ i dodaje da Emina ne želi da napusti kuću u kojoj su živeli sa sinovima Jamanom i Javuzom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina)


Ta vila je jedna od najlepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelep pogled na grad. Emina traži da tu nastavi život sa dečacima, dok Mustafa želi da je proda i kupi stanove. Pored luksuzne vile, pevači ratuju i oko muzičkog studija, koji su zajedno kupili za četiri miliona evra. Emina je u njemu provodila najviše vremena i tu su nastale sve njene pesme poslednjih godina. Zato smatra da studio treba da joj pripadne posle razvoda. Dosta je uložila u njega i ni u najgorem košmaru nije mogla da sanja da će Mustafa pokušati da joj ga oduzme. Sve što je zaradila u braku od pesama, reklama i kozmetičke linije stavljala je na zajednički račun u banci. A za to vreme je Mustafa svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune. Niko sem njega ne zna koliko je novca na taj način sakrio od Emine – objašnjava sagovornik za pomenuti list.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina)

Borba za pravdu

Emina Jahović pred suđenje sa Mustafom poručuje da je istina na njenoj strani.

Vodim sudski spor sa Mustafom, ali ne želim da govorim o detaljima. Nadam se da će pravda da pobedi. Jer ne borim se ja ovde samo za sebe već i za sve žene koje su u istoj situaciji – kaže pevačica.

Ni njen bivši muž nije bio raspoložen da govori o njihovom ratu za milione.

Emina je majka moje dece i ja je poštujem – poručuje turski pevač.

Mustafa se ponovo ženi

Mustafa Sandal (52) ponovo staje na ludi kamen! Pevač će se uskoro oženiti dve decenije mlađom devojkom Melis Sutšurup (32), pišu turski mediji. Sandal je već dve godine u vezi sa mlađanom lepoticom, ali su tek nedavno počeli zajedno da se pojavljuju u javnosti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mustafa Sandal (@mustafasandal24)

Emina je nedavno napunila 40 godina i kaže da će tek pronaći ljubav svog života. – Želim da volim i budem voljena. Osećam da će mi se uskoro desiti velika ljubav. Trenutno sam sama i zaljubljena u muziku – poručuje pevačica.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN