Star

3 Januara, 2022 18:28

Braća Joksimović ljube lepotice! Procenite čija je supruga lepša!

Odnos braće Joksimović, Željka i Saše, u poslednjih nekoliko meseci sve više intrigira javnost.

Braća Joksimović ljube lepotice!

Naime, sve je počelo Sašinom izjavom da ne može da ne bude blizak sa bratom, ali da se ne druže porodično, na šta je njegova supruga Nevena dodala – Šta znači porodica? Da bi neko bio član vaše porodice mora to da zasluži. Nas troje smo porodica. Neke prijatelje smatram svojom porodicom, a i moji su toliko mnogobrojni i složni, tako da je meni ta ljubav dovoljna – rekla je ona.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saša Joksimović (@sasajoksimovic_official)

Mnogi su tada osudili Sašinu suprugu, producentkinju Nevenu, tvrdeći da ona nije ta koja bi trebalo da se meša u odnos između braće. Međutim, čini se da su ipak bile brojnije kritike upućene na račun Željka i njegove supruge Jovane. Ako je suditi po komentarima, mnogi smatraju da su voditeljka i pevač umišljeni, te da se druže samo sa bogatim i uspešnim  ljudima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

No, ni komentari, a ni odnos između braće, čini se, nije uspeo da poljulja njihove brakove, tako da na društvenim mrežama često imamo priliku da vidimo kako Joksimovići svojim lepšim polovinama izjavljuju ljubav i time pokazuju svoju romantičnu stranu. No, i tu je nastao rat, jer fanovi glumca i fanovi pevača vode raspravu o tome čija je supruga lepša.

FOTO: FACEBOOK, INSTAGRAM