Razvod Nataše i Dače
Svet

11 јула, 2022 17:00

Rastali se Maja Ognjenović i Dača Ikodinović: Odlazak je dugo bio planiran (foto)

Brak Maje Ognjenović i Dače Ikodinovića jedan je od skladnijih 

Brak Maje Ognjenović i Danila Ikodinovića traje već punih šest godina a njihov odnos čini se da je svakim danom sve jači, zbog čega je mnoge iznenadilo kada se slavna odbojkašica nedavno otisnula na put bez nekadašnjeg vaterpoliste. Odmah su usledila pitanja o tome da li je sve u redu sa njihovim brakom, te gde se nalazi Dača dok Maja šeta lepotama Italije u koju je otputovala pre nekoliko dana.

Pročitajte: Danilo Ikodinović iskren do bola – Go*na su otišla niz reku i iz mog života

Naime, odbojkašica je u Italiju otputovala u dobrom društvu, ali ne suprugovom, a za to je imala dobar razlog. Maja je otišla u prelepu Toskanu zajedno sa najboljom prijateljicom Gordanom Jarić gde su prisustvovale venčanju njihovih zajedničkih prijatelja Ljubice i Vuka. Događaj je navodno trajao čak tri dana a to je ujedno bila lepa prilika da se Maja i prijatelji lepo provedu i stvore nove lepe uspomene u nestvarnom ambijentu. Naravno, brak Maje Ognjenović zbog toga ne bi trebalo da trpi ikakve posledice pa će uskoro biti ponovo zajedno sa Dačom, a do tada uživa u prizoru koji je nazvala bajkovitim, piše „STORY!“

Pročitajte: Maja Ognjenović se požalila – Ceo život nešto čekam! Pogledajte šta je Dača odgovorio

Brak Maje Ognjenović jedna je od tačaka u njenom životu u kojoj pronalazi najveći oslonac. Dača i ona neretko su isticali koliko im je stabilan odnos važan, pa njeni putovanje ne bi trebalo da iznenađuje pored odonosa kakav su izgradili. Dok Maja uživa u lepotama Toskane, Dača je najverovatnije u Beogradu gde je posvećen sopstvenim obavezama.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: ATA images