Brat Milana Miloševića
Svet

October 17, 2023 14:30

By

Teška muka naterala da dragu osobu smesti u dom: Milanu Miloševiću nikad nije bilo teže, zaplakaćete

Brat Milana Miloševića već 30 godina živi u domu

Jedan od najpopularnijih TV lica, voditelj Milan Milošević otvorio je dušu i rešio je da potpuno otvoreno progovori o bolnim temama. Ovog puta Milan je pričao o bratu Zoranu koji danas ima 51 godinu i koji zbog posebnih potreba već 30 godina živi u domu.

Brat Milana Miloševića

Foto: Youtube printscreen

Brat Milana Miloševića voljen je ali su ih okolnosti razdvojile

– Čuvao sam brata Zorana, komšinice su mi pomagale, spremao sam hranu kao mali. Imali smo klupicu ispod vrbe u dvorištu. Kad majka ode na posao, ja njega tu smestim i dam mu knjigu da drži, iako nije umeo da čita. On i dan danas voli da drži knjigu.

Pročitajte Tragedija u domu Milana Miloševića, suza suzu stiže – Strašne vesti zadesile su voditelja

– Svakako, nije on bio težak za čuvanje, svi su ga voleli. Već preko 30 godina živi u domu u Staroj Moravici pored Bačke Topole i dalje je na nivou deteta od 2 godine, iako ima 51 godinu – ispričao je Milan za Informer, a onda je otkrio svoje strahove:

Brat Milana Miloševića

Bojan Vuković

– Nekada je bio agresivan kad bih ostao sam sa njim. Tada je majka u dogovoru sa socijalnim radnicima donela odluku da ga smeste u dom.

Pročitajte Mukama Milana Miloševića nema kraja – Bolest ga sprečila da nastavi voditeljski posao

Majka i ja nismo mogli da se borimo sa nekim stvarima. Sa 20 godina je otišao u taj dom sa čijim uslugama smo bili zadovoljni. Da znate ljudi, koliko je on lep, on je ja ali samo crn – završio je Milošević.

Brat Milana Miloševića

Ivan Vučićević

Podsećanja radi, Milan Milošević izazvao je pravu buru kada je nedavno napustio televiziju Pink i voditeljski posao u Zadruzi. On se odmah posle toga oglasio uz reči da je između njega i rukovodstva pomenute televizije sve u najboljem redu, te da su se rastali u prijateljskim odnosima, ali detalje zbog kojih je napustio posao nije iznosio u javnost.

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević