Scandal

11 Marta, 2021 18:00

Brena BESNA na Bobu! Poludela zbog STJUARDESE u Majamiju!

Kako SCANDAL! saznaje, Lepa Brena je poludela zbog Bobe i maltene joj je propao odmor u Majamiju!

Brena besna na Bobu zbog stjardese!

Naime, Boba je veoma druželjubiv i ima želju svima da pomogne, pa je tako i sada na putovanju sreo neke naše ljude i svima je ponudio pomoć oko zaposlenja i sličnih usluga budući da zna kako je došlo teško vreme i da su ljudi u haosu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Naravno, Brena nema ništa protiv toga, međutim, među našim ljudima našle su se i mlade stjuardese koje su se i te kako oslobodile, a još ih je Boba zvao i na piće u želji da im da očinske savete i ponudi im pomoć u smislu da ih spoji sa prestižnim svetskim kompanijama. Međutim, one su to pogrešno shvatile, pa su u neku ruku počele i da koketiraju sa njim, što je Brenu naravno izbacilo iz takta! Prvom prilikom kada je ostala nasamo sa mužem, održala mu je predavanje i rekla mu da pazi šta radi i kako se ponaša.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Ona razumee njegovu potrebu da svima pomaže, ali mora da pazi. Te devojke su se baš oslobodile, posebno ta jedna koja je krenula u otvoreni flert! Počela je da koketira i da prelazi granicu pristojnosti! A afere u tim godinama, zaista su suvišne i za Brenu i za Bobu, posebno što bi ispaštali oboje ni krivi, ni dužni – rekao je izvor za Scandal!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ