svet

16 новембра, 2015 09:56

Brena otkrila kako je počela ljubavna afera: Miroslav je ispred mene ljubio Miru!

lepa_brena_miroslav

Poznata pevačica Lepa Brena ispričala je nakon 30 godina kako se njen kolega Miroslav Ilić u Americi zaljubio u Miru Antonijević, i sa njom dobio sina, ali ga nikada nije priznao. Folk diva sedela je baš sa njima kada je prvi put probala artičoke, ali i gledala kako se ovaj par ljubi.

„Bila je 1984. godina kada smo Miroslav Ilić i ja bili na turneji. Imali smo koncert u Njujorku kada se Miroslav slavno ili neslavno zaljubio u Miru Antonijević. Miroslav i ja smo završili koncert i otišli u neki ekskluzivni restoran. Tada sam otvorila jelovnik i rekla sam: „Ja sam sada nešto napravila u svom životu, daj da konačno nešto probam što nisam dosad jela.“ Njih dvoje su non-stop pričali i ljubili se, dok sam razmišljala šta da uzmem od jela. I ja uzmem artičoke“, priča pevačica, i dodaje:

„I stiže meni kugla jedna i sos neki. Videla sam da su to neki listići, i sad kao umočila to u taj sos i mislila da treba to treba da sažvaćem i progutam. Žvaćem, a ono nešto žilavo, a bilo me sramota da sad pitam njih. Doduše, oni se ljubili non-stop, tako da nisam mogla da ih pitam. Odlučila sam da sačekam da gospodin i gospođa udahnu vazduh, pa da ih pitam da probaju. Dođu oni nekako do vazduha, i onda je Mira odlomila onaj listić, umočila u sos i isisala“, ispričala je Brena ekipi „Grand njuza“.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: alo.rs

FOTO: promo/printscr