Star

30 Marta, 2021 18:00

Bukti RAT! Saša MORA da BIRA između JK i Marije!

Nakon što je Vanja Knežević diskvalifikovana iz „Zvezda Granda” pošto je na svoj Instagram profil obajvila strašene uvrede upućene Jeleni Karleuši, nastao je opšti haos! Jelenu je najviše pogodilo to što nije dobila podršku od Marije Šerifović, čak i kada su njene ćerka Atina i Nika, preko Instagrama počele da dobijaju strašne pretnje.

Bukti rat!

Tada je JK precrtala Mariju sa liste priajtelja, i sada je pod velikim znakom pitanja da li će obe biti u žiriju kada počne sledeći kurg. Kako smo sazbali od izvora iz produkcije, Karleuša više ne želi ni reč da progovori sa Marijom, a SašaPopović sada trpi veliki prtisak pošto bi jedna od njih mogla da napusti žiri, što bi značilo da se „Zvezde Grande” u ovom sastvu raspadaju, koji je bio dobitna kombinacija za gledanost.

Niko se nije nadao da će ova priča otići ovako delko, pogotovu da će se posvađati Marija i Jelena. Mara je htela da zaštiti svoju kandidatkinju, ali je Jelena smrtno ljuta što nije stala uz njukao prijatelj. Ona smatra da je bila ugrožena pretnja i ztao će podneti krvičnu prijavu protiv kandiatkinje. Popović je tokom vikenda obavestio sve članove žirija da može da se desi da Jelena ili Marija napuste „Zvezde Grande” i da svi zajedno moraju da se potrude da ih pomire. Dvoje je iz žirija je reklo da ih je baš briga i da rade šta im je volja, a ima i onih koji su potajno lobirali kod Saše da jedna od njih dve treba da napusti žiri – otrikova izvar za STAR i dodaje:

Jedini koji je javno podržao Karleušu jeste Đorđe David, on smatra da je Vanja diskvalifikovna s punim pravom i da svi treba da budu uz Jelenu, pa ček i Marija. Nažalost, neki čalanovi žirija ne misle kao on, pa je Saši sada teško da blanisra jer ih obe voli i beću mu teško akobilo koja od njih dve ode iz emisije. Bosanac i Snežana ne kriju da im je Marija drža od Karleuše, Bekuta je suzdržana ovog puta i neće da se meša ovog puta, isto kao i Viki, dok Đorđe jedini ima herca da kaže kako je Karleuša ovog puta apsolutno u pravu – objasnio je izvor STARA.

Kako je STAR još saznao, Popović je pozvao Jelenu i Mariju na sastanak, ali su one bile izričite da ne žele sada da se sastanu i da sedu u istoj prostoriji , pa će Saša morati pojedinačno da razgovora sa njima i tako pokuša da reši propblem.. Tokom čitave frke Jelena je javno napisala da se mnogo razočarala u Mariju i da više neće biti isto.

Da je neko pozvao na Marijino razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovalo i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija nije to učinila i svojim izjavama dodatno je oprvdala užas koji ja i moja porodica proživljvamo bez ikakvog razloga. Dodaću, Marija koja je koristila mnogo gore reči od „obukala si se kao tetka” prema kandidatima, nije to bjasnila i zaštitila mene kao člana žirija. Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR