Dragica Radosavljevic Cakana
Svet

12 марта, 2022 10:00

Cakana u strahu zbog ćerke Marije: Godinama živi u Rusiji, a pevačica je unuke zbog RATA dovela u Sremčicu!

Otkako je pre sedamnaest dana počelo ratno stanje između Rusije i Ukrajine, svet svakodnevno strepi od parališućih vesti i pregovora koji su neizvesni do poslednjeg trenutka. Jedna od pevačica sa domaće javne scene koja najviše strepi jeste Dragica Radosavljević Cakana, s obzirom na to da njena ćerka Marija sa zetom i unucima živi godinama u Rusiji. Ona je za Svet otkrila koliko je zabrinuta i da li će se naslednica vratiti u svoj rodni grad, kako bi izbegla moguće nemile situacije.

Možda se nekada i preterano sekiram, ali sam majka, pa ne mogu drugačije. Pre tri dana je poletela nazad za Rusiju, sve vreme sam pratila njen let, ali nisu išli preko Belorusije. Marija mi kaže da su tamo ljudi uplašeni i zabrinuti, ona uglavnom radi sa Rusima. I dalje namirnica ima, sve je pod kontrolom što se toga tiče, jedno što su strane firme sve otišle. Građani kupuju masovno sve što im je potrebno, kako ne bi kojim slučajem ostali bez osnovnih stvari. Kao i kod nas, svi strepe. Plašim se i kad Marija krene do Niša, a ne u ovakvoj situaciji. Unuci su kod mene, tako je svakako sada raspust. Ćerka je otišla sa namerom da se spakuje i vrati za Srbiju. To je ono želim, dok se ne završi rat. Njoj posao ne zavisi od Rusije. Radi na nemačku firmu, kao i moj zet – govori u dahu pevačica i dodaje:

Pročitajte: Dragica Radosavljević Cakana bez šminke!

– Ona je finansijski direktor jedne kompanije, pa bi trebalo da bude problem da se vrate i rade odavde. Marija u firmi  ima ženu iz Ukranije, koja radi u Moskvi, kako bi prehranila decu i unučiće. Bila sam nedelju dana pre početka ratnog stanja u Rusiji, ništa se nije znalo, sve je normalno funkcionisalo. Imam predivne slike odande, plovili smo tri sata rekom, slavili smo unuku rođendan u restoranu, sebi smo dali oduška, a nismo znali šta će nas sačekati. Unuci Uroš i Dunja vole što su kod bake, a Marija voli svoj život u Rusiji, tamo ima prijatelje i kolege. Očekujem od nje da bude dovoljno pametna, da se što pre vrati. Neću je odvajati od muža ako bude odlučila da ostanu, ali unuke ne dam. Bitno mi je da mi deca budu dobro i da sam s te strane mirna – objasnila je Cakana.

Pročitajte: Emina Jahović otkrila kroz kakvu nepravdu prolazi: „Ne mogu da zaštitim decu!“

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Dragan Gajić