Dragica Radosavljevic Cakana
Star

2 Decembra, 2021 17:00

Cakanu Merimina SMRT dotukla! Potresla se više nego za Marinka!

Odnos Dragice Radosavljević Cakane i Merime Njegomir važio je za jedno od najvećih estradnih prijateljstava, a nakon što je izgubila prijatelja Cakana je skrhana bolom istakla da joj teško pada što su se neke kolege licemerno ponele prema Merimi.

Cakanu Merimina SMRT dotukla!

Dragica Radosavljević Cakana skrhana je zbog gubitka bliske prijateljice Merime Njegomir, a kako kaže za domaće medije, teško joj je da poveruje da njene drugarice više nema.

Potresla sam se mnogo, čak i više nego za Marinka. Iako sam znala da je bolesna, nekako sam se nadala da će se izvući, jer je znam kao jaku ženu punu vedrine. Nažalost, nisam se čula sa njom poslednjih mesec dana, od kada je obolela. Inače smo bile jako dobre drugarice i često sam bila njen gost na Kosmaju. Ne bih volela da je brzo zaborave, jer je otpevala najlepše pesme. Žao mi je što je se niko nije setio ranije, nego tek sad, kad je više nema. Mi žene smo diskriminisane u ovoj profesiji posle tridesete jer nas nazivaju babama. Žao mi je što nije radila i bila angažovana koliko je zaslužila – govori iskreno Cakana za STAR.

dom merime njegomir

Rajko Ristić

Odnos Dragice Radosavljević i Merime Njegomir bio je iskren i prepun druženja, a pevačica sada otkriva šta će joj najviše nedostajati sada kad njene Merime više nema:

Još uvek ne mogu da verujem da se sa Merimom više neću viđati po slavama i na nekim našim putovanjima – završila je potrešena pevačica.

VIŠE PROČITAJTE U NOVOM BROJU STARA

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: DRAGAN GAJIĆ