Zvezde Granda
Star

30 Marta, 2022 19:03

Ceca diktira modne trendove! Preskupe cipele koje je obula biće potpuni hit ovog proleća!

Ceca Ražnatović poznata je kao osoba koja prati modne trendove, te je uvek obučena po poslednjoj modi.

Ceca diktira modne trendove!

Pevačica je uvek isticala da nije bitno da li je nešto moderno ili ne, skupo ili jeftino, već je bitno da se to njoj dopada.

Smatram da žena koja je u mogućnosti uvek treba da ima dobre cipele, dobru tašnu, ostalo može da se skocka, a da to ne mora da bude brendirano, ne mora da bude preskupo, a da izgleda potpuno „fashion“ ‒ otkrila je nedavno Ceca u emisiji Grand news.

Pevačica se pre nekoliko dana na snimanju „Zvezda Granda“ pojavila sa torbom vrednom 50.000 evra, dok je danas došla u Guči cipelama vrednim 950 evra, koje će biti potpuni hit ovog proleća.

ata images

Ona je tom prilikom opušteno ćaskala sa novinarima, istakavši da u subotu gostuje u Sloveniji, ali se vraća jutarnjim letom, kako bi uspela da stigne na glasanje, ali se sa setom prisetila i nekih starih vremena, kada se održavao Oskar popularnosti:

To je zaista bila jedna divna manifestacija. U Beograd su tada dolazili pevači iz cele Jugoslavije, nije bilo nameštanja, tako da je uvek pobeđivao onaj ko to i zaslužuje. Nekada pevači nisu morali da plaćaju pesme, pošto su bila regulisana autorska prava, sada je sve drugačije – rekla je pevačica.

ata images

Na pitanje ko bi danas dobio Oskar popularnosti, kada bi se održavao, pevačica je u šaljivom tonu odgovorila:

Pa, ja, naravno!

PROČITAJTE: Aca Lukas dobio pretnje smrću! Oglasio se njegov menadžer, evo šta je rekao o svemu!

AUTOR: STAR

FOTO: ATA IMAGES