Anastasija sletela u Beograd
Svet

October 27, 2023 10:31

By

Anastasija je želela da se Ceca zabavlja s ovim poznatim muškarcem, a evo šta se među njima upravo dešava

Ceca i Željko konačno snimaju duet, otkriveni svi detalji

Ceca Ražnatović ima brojne prijatelje, a jedan od onih s kojim je godinama izuzetno bliska je Željko Joksimović. Iako se druže veoma dugo, do njihove poslovne saradnje nikada nije došlo. No, uskoro će se i to promeniti, jer Ceca i Željko snimaju duet koji su svi priželjkivali.

Ceca i Željko

Želela sam da to bude strogo čuvana tajna i da se sazna tek kada izađe album, ali pročulo se… Teško je danas sakriti nešto, tako da sada moramo da snimimo tu pesmu. Biće to prvi put da sarađujemo i radujem se tome. Treba da dogovorimo kada ćemo ući u studio da snimimo taj duet. Hoću da mi glas bude odmoran i da u toj pesmi dam sto odsto sebe.

Pročitajte Željko Joksimović priznao šta misli o odnosu Cece i Karleuše

Ona je potom šaljivo dodala da zna da sa Željkom neće sve ići tako lako.

– Željko je veliki perfekcionista, strog je i znam da će me kinjiti sve dok to ne bude bilo savršeno. Neće me pustiti dok sve ne bude onako kao je zamislio, dobro ga poznajem – izjavila je folk diva.

Ceca i Željko

Rajko Ristić

Ono što je interesantno je to da je Anastasija priželjkivala da majku vidi upravo pored Željka, ali ne u duetu, već kao njenog dečka.

– Kad sam bila klinka terala sam mamu da se zabavlja sa Željkom Joksimovićem, jer se on meni sviđao, a bila sam premlada – otkrila je jednom prilikom Tasa, koja je tada ispričala i brojne druge detalje vezane za svoju porodicu.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM